Sollentuna Amatörfiskeklubb

 Färingsö


Vill man som gäst ha en aktiv semester är den här semesterstugan på Färingsö idealisk som utgångspunkt. Här kan man cykelträna på fina asfaltvägar, vandra i naturreservatet på Eldgarnsö eller spela golf på Troxhammars, Drottningholms och Skytteholms golfbanor.

Natursköna Färingsö ligger i Mälaren och närmsta badplats är Kungsbergabadet med barnvänlig sandstrand. Stugan är renoverad 2016, i ett plan och rymmer upp till 7 personer.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sollentuna


Rymligt semesterhus med alla bekvämligheter, beläget i ett villaområde Sollentuna. Luftig och modern inredning.

Det är ca 15 km till Stockholm med alla sevärdheter och attraktioner. 2 km till golfbana och 2 km till badplats i Edsviken.
Rymligt semesterhus med alla bekvämligheter. Beläget ca 15 km från Stockholm med alla sevärdheter och attraktioner. 2 km till golfbana och badplats.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ekerö


Ett härligt semesterhus med stor trädgård, utomhuspool och spabad. På bara ett par hundra meters avstånd finns både badstränder och fiske, i området finns också flera golfbanor.

För de yngre finns studsmatta och fin lekstuga med rutschkana på tomten. Huset har en stor terrass med paviljong och även ett ombonat uterum.
Inomhus finns rymligt vardagsrum med TV, öppen spis och flera matplatser. Separat TV-rum finns på botten våningen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Enebyberg/Stockholm


Vacker semesterhus för dig som vill bo riktigt bra i Stockholms närhet. Generösa ytor både inom- och utomhus för upp till 8 personer.

Villan i två plan är modernt inrett – t.ex.
har trappan till det övre planet en öppen sida - med alla bekvämligheter inkl. trådlöst internet och storskärms-tv. Insynsskyddad tomt, här kan du starta dagen med ett dopp i poolen. Utomhus finns också en inbjudande matplats på terrassen med markis för soliga dagar.
Bekväma trädgårdsmöbler.Läs mer om bostaden och boka här!

 Bålsta/Stockholm


Rrenoverat, fräscht hus med härlig öppen spis i vardagsrummet. Stor, öppen altan i söderläge.

Fin, barnvänlig badstrand. Bra kommunikationer till Stockholm.
Kanot och 4 cyklar ingår. Renoverat, fräscht semesterhus med härlig öppen spis i vardagsrummet. Stor, öppen altan i söderläge. Fin, barnvänlig badstrand.
Bra kommunikationer till Stockholm. Kanot och 4 cyklar ingår. Ägaren berättar: Från Bålsta är det enkelt att med bil ta sig till Uppsala och besöka alla dess sevärdheter.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bålsta/Stockholm


Naturnära, välskött stuga i Bålsta med lantligt läge med möjlighet att plocka bär och svamp. Nära till Mälarens vatten med fina klipphällar, roddbåt finns att låna.

Till Ekillabadets sandstrand tar det ca 15 min. Här kan du bo i en välskött stuga på landet.
Du kan njuta och ta det lugnt i den fina miljön men ändå är Stockholm bara 45 minuter bort. Till Mälaren med sina fina stränder och ett flertal ostörda badplatser är det bara 900m.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Huddinge


Semesterhus med vackert och lantligt läge endast 10 km från Stockholm. Annex med trinettkök.

På gården finns mjölkkor. Nära till naturreservat med tre sjöar.
Nära Stockholmsmässan, 9 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Spånga


Hemtrevligt hus i 3 plan med inglasat uterum och stor altan i insynsskyddat sydvästläge. Huset liger i trivsamt villaområde med pendeltåg till Stockholms centrum .

Hemtrevligt semesterhus i 3 plan med inglasat uterum och stor altan i insynsskyddat sydvästläge. Huset ligger i äldre, trivsamt villaområde i Spånga, 13 min med pendeltåg till Stockholms centrum.
Pendeltången går hela dygnet från Spånga till Stockholm vilket gör det lätt att besöka alla sevärdheter och restauranger.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vaxholm


Ett fantastiskt panoramaläge med 75 kvm terrass i söderläge, med utsikt över inloppet till Stockholm, ca 75 meter från havet. Rymligt hus från 1980-talet.

4 sovrum med 2 dusch-/badrum. Stora gemensamhetsytor.
Beläget på Tynningö i Stockholms skärgård, förbunden med bilfärja från Norra Lagnö på Värmdö, 1 timmes resa till Stockholms city med bil. Panoramavy över inloppet till Stockholm, i syd-läge. 75 kvm altan rakt i söder. 75 meter till havet, på en klipphylla, med privat brygga.Läs mer om bostaden och boka här!

 Stockholm


Vid stranden av Kvarnsjön i ligger detta trevliga semesterhus med stora altaner och insynsskyddad tomt. Öppen spis inne och egen båt och brygga vid den egna stranden.

Bra kommunikationer till Stockholm med alla sevärdheter och nöjen. Här kan ni roa er på Gröna Lund, beundra Vasaskeppet och Kungliga slottet, sjunga på ABBA museet, barnen kan leka på Junibacken.
10 km till Huddinge golfbana. Inga företagsbokningar! I området pågår vägarbeten fram till 2023.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Stockholm

Magelungen
Muskan, Fjättern
Flaten, Uttran och Dånviken
Tyresö
Sollentuna
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.