Spånens FVOF

Annons

 Älmhult


Trivsam, fräsch och välhållen stuga utanför Älmhult i Småland, med lugnt läge i ljusa och vackra omgivningar. På den stora altan kan ni njuta av sköna semesterdagar.

Till bad och sjön Möckeln är det ca 200 m. Båten ligger 1100 m från stugan och i sjön är det bra fiske efter gös, gädda och abborre.
Ägaren säljer fiskekort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ryd/Åsnen


Boka detta fantastiska semesterhus med underbart sjöläge och panoramautsikt från huset. Ni har flera olika altaner att sitta på och njuta av utsikten.

Vardagsrummet på plan 1 har en helt makalös utsikt över Trässhultsjön som har förbindelse med sjön Åsnen. Källarplanet har projektor så att ni kan titta på storbildsskärm.
Här finns gott om utrymme med soffgrupp, 2 sängar och golvvärme och utgång till den stora altanen mot sjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sävsjö


Nybyggt charmigt timmerhus beläget i fantastisk ekhage med utsikt över betesvallar och sjö. Bondgård i närheten.

9 km till Äventyrshus o familjebad.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Nottebäck/Braås


Ogenerat beläget hus på en udde i sjön Madkroken. Personlig arkitektur med bl a flera altaner.

Sovrum 2 har ingång från loftet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rörvik


Trevligt semesterhus med bra standard med utsikt över Mossjön i Sävjö kommun. Huset ligger naturskönt med både svamp- och bärmarker runtomkring.

Rörvik ligger 8 km bort och här har ni inköpsmöjlighet. Granne med S30077.
Trevligt semesterhus med bra standard med utsikt över Mossjön i Sävjö kommun. Huset ligger naturskönt med både svamp- och bärmarker runtomkring. Rörvik ligger 8 km bort och här har ni inköpsmöjlighet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ryssby


Trevlig stuga lugnt beläget nära naturen i Fylleskog. Båt på trailer samt elmotor kan hyras.

Det finns även en damm ca 500 m bort från huset där ni kan hyra bastu. Fyllesjön ligger 3 km bort där ni kan bada och fiska.
Trevlig stuga lugnt beläget nära naturen i Fylleskog mellan Ryssby och Rydaholm i Småland på gränsen mellan Kronoberg- och Jönköpingslän. Betande djur utanför stugan. Endast ett grannhus. Båt på trailer kan hyras för 700 SEK/vecka.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Lammhult/Asa


Avskilt, högt beläget semesterhus med en härlig utsikt över landskapet. Huset ligger i närheten av Asa i Småland.

Hela bottenplan är renoverad. Sovrummen på andra våningen är av äldre datum.
En stor gräsmatta finns som lämpar sig för både bollspel och lek då små fotbollsmål finns. Vintertid ligger pulkabacken precis utanför huset. Fin badplats med brygga ca 3 km längre bort. Vandringslederna " Höglandsleden och Sigfridsleden" några km bort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bräkentorp/Ljungby


Trevlig och fräsch stuga med panoramautsikt över Bräkentorpssjön där er båt ligger vid bryggan. Sommartid finns det tillgång till 2 sängar på loftet med ingång utifrån stugan.

Ett bra alternativ för de som inte vill sova i bäddsoffan i vardagsrummet. Ni har även möjlighet att hyra kanot, kajak och 2 cyklar.
Vid Bräkentorp finns fina vandringsleder, bra fiske och en fin badplats. Vintertid finns det även elljusspår runt sjön.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Sävsjö


Trevligt hus med öppen planlösning, beläget ca 15 km från Sävsjö i en vacker och lugn omgivning med ängar runt huset. I närbelägna Sävsjö finns äventyrsbad och äventyrshuset Boda Borg.

Även guidade naturvandringar och viltsafari i Bringetofta. Trevlig stuga med öppen planlösning, belägen ca 15 km från Sävsjö i en vacker och lugn omgivning med ängar runt huset.
I närbelägna Sävsjö finns äventyrsbad och äventyrshuset Boda Borg. Även guidade naturvandringar och viltsafari i Bringetofta.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hulevik/Åsnen


Fräscht semesterhus med bra standard byggt 2008. Beläget bara 250 m från sjön Åsnen som är en bra fiskesjö och har ett rikt fågelliv och nationalpark från 2018.

Här finns även fina cykelleder som t ex Banvallsleden. Fräscht semesterhus med bra standard byggt 2008 beläget bara 250 m från sjön Åsnen i Hulevik i Småland.
Åsnen är en bra fiskesjö och har fina cykelleder som t ex Banvallsleden. Sirkön och Urshult med sina äppelodlingar och fiskrökeri. Kärrasand med dansbana och camping.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hulevik/Åsnen

Åsnen
Hönshyltefjorden m fl vatten
Härlunda Fiskevårdsområde
Femlingen-Gryten
Vederslövssjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se