Storesjöns FVO

 Grimstorp


Välskött, renoverat hus med bra läge i litet, fridfullt samhälle. Fritt fiske i sjö direkt utanför huset.

Fin badplats ca 2 km. Välskött, renoverat semesterhus med bra läge i det lilla, fridfulla samhället Grimstorp.
Fritt fiske i Hattsjön direkt utanför huset. Fin badplats ca 2 km i Storesjön. Lämplig för barnfamiljer. Besöksmål är Emåns Ekomuseum i Bodafors 7 km och Boda Borg i Sävsjö 35 km.
Bara ca 10 minuters bilväg från huset finns en större ort med inköpsmöjligheter.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Rymligt och trevligt semesterhus beläget på fd bondgård strax utanför Bodafors i Nässjö kommun. Här bor ni ostört och med naturen och skogen inpå knuten.

I Bodafors finns båtuthyrning och badplats i Storesjön. Bra utgångsläge för utflykter i Småland.
Ägaren bor sporadiskt sommartid i hus 35 m bort. Rymligt hus beläget på f d bondgård med naturen och skogen inpå knuten. Båtuthyrning vid sjön. Ägaren bor sporadiskt sommartid i hus 35 m bort.Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Ombonad stuga med naturskönt läge. Stor altan, delvis inglasad, runt halva huset.

Studsmatta, rutschkana, gungor och sandlåda delas med S06440 som ligger i närheten. Besök Vrigstads älgpark, bada och fiska i Storsjön.
Ombonad stuga med naturskönt läge utanför Bodafors i Småland. Stor altan, delvis inglasad som går runt halva huset. Trevlig möblering. Studsmatta, rutschkana, gungor och sandlåda som delas med S06440 som ligger i närheten.
Till Storsjön är det 2 km och här kan ni bada och fiska.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Trevlig stuga med öppen planlösning utanför Bodafors i Småland. Brant trappa till övervåningen där det finns två sovrum, dock utan vägg eller dörrar, mot den ena gaveln står en dubbelsäng och på den andra gaveln 2 enkelsängar.

Skyddsgrind till trappan finns. Glasveranda och stor terrass med utsikt över det öppna landskapet.
Studsmatta, rutschkana, gungor och sandlåda delas med S06443. 2 km till Storsjön där ni kan bada och fiska.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vare/Bodafors


'Nostalgi-boende' med möbler och inredning från 50-talet och närhet till både Eksjö och Nässjö i Småland. Semesterhuset har ett stort kök för gemensam matlagning.

Andra våningen är tom. Här finns stora, fria ytor.
Sovrum 3 är ett genomgångsrum och till sovrum 1 är det ett draperi. Stor, härlig trädgård med gott om plats för lek och spel. Cyklar kan hyras direkt av värden. Båtuthyrning vid Storesjön.
Här fångar ni stora gäddor, abborre och sik. Fin badplats på gångavstånd från stugan.Läs mer om bostaden och boka här!

 Nässjö


Trevligt semesterhus med högt och ostört läge på vacker udde vid Barkansjön/Almesåkrasjön. Inglasad terrass i söderläge med underbar utsikt över sjön.

Egen badplats 30 m med solterrass.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sävsjö


Trevligt och rymligt semesterhus i en lugn by på landet. Stor tomt och byvägen utanför grinden.

Fina promenad- och cykelvägar på fantastiska ängsmarker i en viltrik trakt. Mattarps bokskog gränsar till tomten.
Det är en av Europas nordligaste bokskogar. Möjlighet att hyra båt vid Storsjön i Bodafors.Läs mer om bostaden och boka här!

 Sävsjö


Trevlig stuga på landet med naturskön och viltrik omgivning. 400 m till båten.

11 km till familjebad och äventyrshus. Brant trappa till övervåning.
Trevlig stuga på landet med naturskön och viltrik omgivning och betande djur runt huset. Ca 400 m till fiske (efter gädda och abborre) på 6 ha där en roddbåt står till ert förfogande. 11 km till familjebad och äventyrshus BodaBorg i Sävsjö. Gör gärna ett besök i trästaden Eksjö.
Brant trappa till övervåning.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Sandsjöfors


Stuga med stor tomt i Sandsjöfors i det vackra höglandet i Småland. I Sandsjöfors finns en lanthandel och i Bodafors finns en mataffär och Ekomuseum.

I Sandsjön 6 km har ni fina badmöjligheter och i sjön Nömmen som ligger 11 km bort kan ni fiska. Höglandsleden är inte långt bort för den som är intresserad av vandring.
Utsiktspunkter vid Huluberg och Almesåkra kyrka. Medeltidskyrka i N. Sandsjö. Skidbacke i Sävsjö och längåkningsspår i Lövhult/Nässjö.
Vackra Eksjö 35 km är värt ett besök.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bodafors


Välkommen till denna fräscha stuga med panoramautsikt från glasverandan! Trädäck runt hela huset samt öppen terrass. Brant sluttning till den badvänliga sjön där ni har egen brygga.

Välkommen till denna fräscha stuga i Bodafors med panoramautsikt från glasverandan! Trädäck runt hela huset samt en öppen terrass. Ved finns att köpa vid stugan.
Brant sluttning till sjön där det finns sitthörna med möbler samt egen brygga vid Uppsjön/Sandsjön som är en badvänlig sjö.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Bodafors

Norra Sandsjöns FVO
Vallsjön
Lillnömmen
Nömmen
Gisshultasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.