Stråkens FVOF (Kronobergs län)

Annons

 Nottebäck/Braås


Ogenerat beläget hus på en udde i sjön Madkroken. Personlig arkitektur med bl a flera altaner.

Sovrum 2 har ingång från loftet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till den röda stugan i området älgen i stugbyn Yxenhaga. Stugan ligger nära skogen och nära sjön i en lugnt och fridfullt område i Hok.

Det går att hyra kanot och roddbåt. Alla stugor har gratis internet Wi-Fi.
Välkomna till den lilla röda stugan i området älgen i stugbyn Yxenhaga 45 km från Jönköping. Liten stuga med veranda för 2-4 personer. Här kan ni bo billigt om man inte behöver så stor stuga. Stugan ligger nära skogen och nära sjön i en lugnt och fridfullt område i Hok.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkomna till stugbyn Bävern bara 35 minuter från Jönköping. Här kan släkt, familj och vänner fira jul, nyår eller sommarsemestern.

De röda stugorna ligger i Yxenhaga Resort. 15 minuter till Hooks herrgård med golfbanor.
Välkomna till stugbyn Bävern bara 35 minuter från Jönköping. Här kan släkt, famlij och vänner fira jul, nyår eller sommarsemestern. De röda stugorna ligger i Yxenhaga Resort. Här kan ni boka flera stugor bredvid varandra.
Stugan har gratis Wi-Fi och även en tvättmaskin finns.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Välkommen till stugbyn Yxenhaga som ligger nära många trevliga utflyktsmål bara 35 minuter från Jönköping. Här kan släkt och vänner fira sommarsemester, jul, nyår, höstlov eller sportlov.

Det finns aktiviteter för alla årstider. På sommaren kan ni hyra roddbåt eller kanot i stugbyn.
På området finns lekplats, bastu och aktivitetsrum.Stugan har gratis Wi-Fi och det finns även en tvättmaskin. På vintern kan ni åka slalom på södra Sveriges största skidanläggning Isaberg med 8 liftar och 10 pister.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Stugorna i stugbyn Yxenhaga ligger nära skogen och sjön. Det går att hyra kanot samt roddbåt och fiskekort köps i receptionen.

15 km till Hooks Golfbana, Astrid Lindgrens Värld 128 km och 49 km till High Chaparral. Stugbyn i Yxenhaga ligger bara 45 km från Jönköping.
Stugorna ligger nära skogen och sjön. Denna stuga ligger i området älgen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Stuga i stugbyn Yxenhaga. Här kan ni bo året om.

Till Isaberg är det 64 km och här kan ni på vintern åka utför på någon av de 10 olika pisterna och på sommaren köra mountainbike utför eller testa höghöjdsbanan. Välkomna till en stuga bara 35 minuter från Jönköping.
Här kan ni bo på er sommar semester eller på sportlovet. Öppet året om i stugbyn Yxenhaga. I stugan finns tvättmaskin och gratis Wi-Fi. Vill man ta det lugnt i stugbyn finns det kanot och roddbåt att hyra.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Vackert belägen röd stugby i Yxenhaga bara 45 km från Jönköping. Till denna stuga får även katten eller hunden följa med på semestern.

Det finns en tennisbana, aktivitetsrum och bastu på Yxenhaga Resort. Det går även att hyra kanot och roddbåt om ni vill åka en tur på sjön och kanske fiska.
I stugan finns tvättmaskin och fritt internet Wi-Fi. Microvågsugn och vanlig ugn kan ordnas om ni kontaktar stugbyn innan ankomst.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Boka er stuga i vackra Yxenhaga stugby. Här har ni nära till Jönköping, skogar och sjöar med fiske samt friska skogspromenader.

Boka flera stugor bredvid varandra om ni vill fira semester, jul eller nyår tillsammans. Boka er stuga i vackra Yxenhaga stugby bara 45 km från Jönköping.
Här har ni nära till Jönköping, skogar och sjöar med fiske samt friska skogspromenader. På altan kan ni njuta av en kopp kaffe och njuta av lugnet och utsikt mot sjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hok/Yxenhaga


Njut av ledigheten i en stuga i Yxenhaga Resort 45 km från Jönköping. I stugbyn finns tennisbana, aktivitetsrum och bastu.

Här bor ni nära naturen. Det går att hyra kanot eller roddbåt och köpa fiskekort i receptionen.
Välkomna att njuta av ledigheten i en stuga i Yxenhaga Resort 45 km från Jönköping. Här bor ni nära naturen och har en utsikt över från altanen. Stugan har tvättmaskin och gratis Wi-Fi. I stugbyn finns tennisbana, aktivitetsrum och bastu.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rörvik


Här bor ni naturskönt och lugnt med sjön på 800 m avstånd där ni kan fiska och bada. Semesterhuset ligger på samma tomt som S30172, med en avskild del av trädgården.

Nära till både Jönköping och Växjö. : Här bor ni naturskönt och lugnt med sjön på 800 m avstånd där båten som ingår ligger och där ni fiska och bada.
Tänk att få starta en morgon eller avsluta kvällen med ett härligt dopp i sjön. Annat avkopplande är att ta en skön vandring i skogen och vid säsong, plocka både svamp och bär.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Rörvik

Allsarpasjön, Brohultssjön & Mossjön
Norrsjön, Sörsjön, Degerå
Hillen och Rydsjön
Lundholmssjön, Pellikroken, Lundholmssjön mfl sjöar
Rusken
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se