Strolången FVOF

 Sankt Anna


Rymligt, väl underhållet hus beläget på en levande lantgård. Utsikt över öppen mark och havsviken Gropviken.

Ca 25 km till medeltidsstaden Söderköping.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Söderköping


Välkomna till ett semesterhus med en otroligt vacker utsikt över havet. Huset ligger på en höjd men bara 20 meter nedanför finns det en solbrygga och en brygga som ni kan meta fisk ifrån.

Välkomna till ett semesterhus med en otroligt vacker utsikt över havet. Huset ligger på en höjd men bara 20 meter nedanför finns det en solbrygga och en brygga som ni kan meta fisk ifrån.
Huset är byggt på 1800 talet och har därför låg takhöjd på vissa ställen. Speciellt på övervåningen är det lågt i tak.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sankt Anna/Gusum


Mysigt semesterhus i närheten av Sankt Anna. Här kan den stora familjen eller två familjer bo.

Ägaren bor i närheten och där kan ni köpa färska ägg från hönsen som finns på gården. Havsbad på 10 minuters gångavstånd.
Välkomna till ett mysigt semesterhus i närheten av Sankt Anna. Här kan den stora familjen eller två familjer bo. Ett Atterfallshus med sovloft och en liten stuga bredvid, så 8 personer kan bo här under sin semester.Läs mer om bostaden och boka här!

 Söderköping


Välkommen till detta trevliga semesterhus i Sankt Annas skärgård! Huset är ett av två bostadshus på gården och det ligger en bit från gårdscentrum. Här bor du naturnära med hänförande utsikt över ängarna och beteshagarna där det går hästar på bete.

I skogen runt knuten finns mycket bär och svamp. Det glittrande havet ligger ca 1,5 km bort och där erbjuds både svalkande bad och goda fiskechanser från klipporna.
Strand finns en kortare biltur bort.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sankt Anna


Välkomna till ett charmigt rött sommarhus som är byggt på 1750 talet. Därav är det lågt i tak, speciellt vid dörrposterna.

Det finns en vedspis i köket och en kakelugn i ena sovrummet. Duschen är utedusch bakom huset.
Men det är ett skärmtak och väggar. Det finns varmt och kallt vatten. Det är ingen insyn till duschen.Huset ligger i Sankt Anna med en härlig trädgård med fruktträd.
Här kan ni dricka morgonkaffe och njuta av lugnet på verandan.Nära till många fina utflyktsmål.Läs mer om bostaden och boka här!

 Lövudden/Valdemarsvik


Semesterhuset är omgivet av vacker skog på tre sidor och utsikt över havet från baksidan. Här har ni endast 150m ner till vattnet där man kan både fiska och bada.

Huset har också en båt som ingår. S:t Annas skärgård har många vackra platser och flera attraktioner som är värda att besöka.
Här har ni också närhet till Kolmårdens djurpark. Både Norrköping och Linköping ligger inom lagom avstånd för en dagsutflykt och är större städer som erbjuder stort utbud av butiker, restauranger och nöjen.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sankt Anna


Fräsch lägenhet med utsikt över havsvik i St. Annas skärgård strax utanför Söderköping.

Detta var tidigare en stor ladugård som i forna dagar använts till stall för hästar och kor samt hönshus och förvaring av hö. Ladan är idag ombyggd till ett modernt semesterboende, med stora panoramafönster som vetter mot havsviken och egen brygga.
Här kan ni njuta av ledigheten på verandan och bor i en vacker och lugn miljö i den ostörda skärgårdsnaturen. Inga andra boende i huset.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sankt Anna


Välkomna till en omgjort bondgårdshus i vackra Sankt Annas skärgård utanför Söderköping. Detta semesterhus är smakfullt inrett i ljusa färger och passar den lilla familjen eller paret som vill njuta av lugnet och vacker natur.

Knappt 100 m ner till vattnet där ni även får låna en båt med åror kostnadsfritt. Det finns diskmaskin och gratis internet för en smidig ledighet i detta härliga semesterhus.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sankt Anna


Trevligt semesterhus beläget precis vid vattenkanten i vacker, ostörd skärgårdsnatur i St. Annas skärgård strax utanför Söderköping.

Det här är det så kallade undantagshuset, ett före detta pensionärsboende för de äldre i lantbruksfamiljen. Huset byggdes 1940 och har ett ”absoluta” sjöläge, veranda och egen brygga.
Den antika järnspisen i köket påminner om gamla tider och den lilla öppna, vedeldade spisen i sovrummet kan än idag användas. Här finner ni en lugn miljö och rofylld tystnad.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sankt Anna


Attraktivt semesterhus beläget i vacker, ostörd skärgårdsnatur med direkt närhet till havet i St. Annas skärgård strax utanför Söderköping.

Detta var tidigare den forna smedjan och tvättstugan, ett tvärtimrat tidstypiskt hus med havsutsikt. I huset finns den gamla öppna spisen som man bevarat och restaurerat och som ger vardagsrummet en speciell karaktär.
Terrass i söderläge med vacker utsikt mot skärgårdsviken. Till boendet finns även en brygga. Här finner ni en lugn miljö och rofylld tystnad.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Sankt Anna

Strolångens FVOF
Vindommen
Tjen
Yxningen
Norra Nyköpingsån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.