Svaneholms slott

 Skurup


Semesterhus mitt i Skurup där du har nära till mycket. Havet och dess fantastiska sandstränder ligger inte långt bort.

Besök Mossbystrand där det finns härliga sanddynor och bra bad, Ystad, Kåseberga, Malmö, Köpenhamn mm. Välkommen till ett boende mitt i Skurup här har du nära till mycket.
Havet och dess fantastiska sandstränder ligger inte långt bort. Besök Mossbystrand där det finns härliga sanddynor och bra bad möjligheter.Läs mer om bostaden och boka här!

 Romeleåsen/Ystad


Hus på en gård på toppen av Romeleåsen med milsvid utsikt. Nära till Ystad, där du kan gå i Wallanders spår, ta en fika på ett trevligt café eller shoppa.

Österlen, Simrishamn, Kåseberga, Ystad Djurpark och Tomelilla Sommarland är andra trevliga utflyktsmål. Vill du ha storstadspuls tar du dig enkelt till Malmö och Köpenhamn.
Bada i havet gör du längs hela sydkusten med fantastiska stränder. Till gården hör ett litet skyddat naturreservat som en ekologisk ö i odlingslandskapet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ystad


Detta semesterhus ligger på en gård strax utanför Ystad i Wallander land. Här tar du dig med lätthet ned till havet och sandstränderna eller vill du hellre fiska havsöring, så är detta ett boende för dig.

Detta semesterhus ligger på en gård strax utanför Ystad i Wallander land. Här tar du dig med lätthet ned till havet och sandstränderna eller vill du hellre fiska havsöring, så är detta ett boende för dig.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Vemmenhög/Bingsmarken


Ett stort och fantastiskt semesterhus med en vidunderlig och skön omgivning i en dal 2,5 km från sköna badstränder på Skånes sydkust. Huset omgärdas av fält, åsar och hästhagar.

Namnet Vemmenhög syftar på de stora bronsåldershögarna uppe på åsen. I Skateholm vid kusten har man lämningar av en stenåldersbosättning.
I närheten fanns för cirka 1000 år sedan en stor Vikingahandelsplats. Huset har två sköna sovrum och härligt vardagsrum med braskamin på bottenvåningen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Skivarp


Välkommen till ett stycke svensk kulturhistoria! Här kan du njuta av historisk inredning och vackra, antika möbler. Semesterhuset ligger i ett lugnt, litet samhälle nära havet.

Det är bottenvåningen som hyrs ut. Laxfiske i Skivarpsån 1 km januari-september.
S2 är genomgångsrum. TV i köket. Välkommen till ett stycke svensk kulturhistoria! Här kan du njuta av historisk inredning och vackra, antika möbler. Semesterhuset ligger i ett lugnt, litet samhälle nära havet.Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Vemmenhög/Bingsmarken


Ett litet trevligt semesterhus i en vidunderligt skön omgivning i en dal 2,5 km från sköna badstränder på Skånes sydkust. Huset omgärdas av fält, åsar och hästhagar.

Namnet Vemmenhög syftar på de stora bronsåldershögarna uppe på åsen. I Skateholm vid kusten har man lämningar av en stenåldersbosättning.
I närheten fanns för cirka 1000 år sedan en stor Vikingabosättning. Huset har ett fint och litet kombinerat pentry/allrum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Beddingestrand


Ett underbart fristående semesterhus på Skånegård. 3km från de fina badstränderna på Skånes sydkust.

Ligger mellan Ystad och Trelleborg. Därifrån åker man båt till Tyskland,Polen och den danska ön Bornholm.
Golfbanor ett stort antal i närheten. Den närmaste är Beddinge Golfklubb. Sydkusten erbjuder ett stort antal aktiviteter sommartid. Konst-teater-dans-musik.
Fiskrökeri i närheten.Läs mer om bostaden och boka här!

 Skateholm/Trelleborg


Trevlig skånelänga med avskilt och idylliskt läge 1 km från sydkustens härliga sandstränder och ca 20 km från Trelleborg. Insynsskyddad tomt med egen uppvärmd pool (1,50 m djup, 8x4 m) uterum och trädgårdsmöbler.

Trevlig skånelänga med egen uppvärmd pool och avskilt och idylliskt läge 1 km från sydkustens härliga sandstränder och ca 20 km från Trelleborg. 5 rum och kök, 150 kvm.
6 bäddar. Ovanvåning: 3 sovrum: 1 dubbelsäng/2 enkelsängar/2 enkelsängar. Resesäng finns att låna. Allrum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Veberöd


Trivsam ombyggd överdel på en loge på en fd gård nära både Malmö och Köpenhamn. Mycket generösa och ljusa utrymmen.

Sovrummet avskiljes med drapperi. Fantastisk utsikt över ängar och skog.Läs mer om bostaden och boka här!

 Skivarp

Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Skivarp

Svaneholmssjön
Snogeholmssjön
Ringsjön
Vaxsjön
Gyllebosjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se

455537
Utfärdade fiskekort
56872
Fiskerapporter
662
Fiskeområden