Västerlösa-Älvestad FVO

 Motala


Välkomna till ett riktigt lyxigt semesterhus i Motala som har allt man kan önska sig och lite till. Här har ni en egen inglasad swimmingpool, bubbelpool, motionsrum, bastu, 2 hemmabio rum och kylrum.

Själva huset är på 360kvm och det inglasade uterummet är 90kvm. Här finns stora ytor att röra sig på, så 2-3 familjer kan få en drömsemester.
Vill man se på olika TV program finns det 5 apparater att välja på. I huset finns också 2 öppna spisar.Läs mer om bostaden och boka här!

 Mantorp


Välkomna att njuta av ledigheten i vackra Spellinge Säteri nära Mantorp. På gården finns ett 1700-tals hus med charmiga intilliggande hus och flyglar.

Här bor ni i Rättarbostaden från tidigt 1900-tal. Ett stort hus med hus med separata ingångar.
Perfekt boende för två familjer eller om släkten vill bo nära varandra, men ändå ha en egen ingång.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mantorp


Detta semesterhus på Spellinge Säteri är från tidigt 1900-tal och kallas Rättarbostaden. Här har ni uteplats och egen trädgård med grill.

Roddbåt kan lånas kostnadsfritt. Boka även hus S60082 så hyr ni hela huset.
Njut av sommarsemestern eller jul/nyår med familj och vänner. Här bor ni på Spellinge Säteri i Östergötland nära Mantorp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Mantorp


Välkomna till Spellinge Säteri som ligger i Östergötland. Här finns en välbevarad 1700-talsgård med tillhörande flyglar och charmiga intilliggande hus.

Miljön och byggnaderna är fantastiska. Här bor ni den charmig flygel från 1750 som kallas Östra flygeln.
Flygeln har två sovrum med mjuk och skön heltäckningsmatta. Öppen spis i allrummet. Det är lite låg takhöjd på vissa ställen i huset, (190 cm). Detta hus är inte lämpligt för barn.
I omgivningen finns hägn med dovhjort och kronhjort.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Väderstad


Mysig övervåning i ombyggt magasin. Utgång från kök mot taktäckt uteplats och lusthus.

Nära fågelsjön Tåkern. Vacker trädgård! Mysig övervåning i ombyggt magasin.
Utgång från kök mot taktäckt uteplats och lusthus. Uterum med utsikt över slätten med vackra solnedgångar. Nära till fågelsjön Tåkern där bl a prinsessan Estelle har en sagostig som alla får besöka.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Vadstena


Vackert belägen flygelbyggnad med utsikt över fälten. Nära till Vättern och sjön Tåkern med Naturum, fågelstation och bra fiske.

Det finns många historiska platser i området. Vackert belägen flygelbyggnad med utsikt över fälten och med ett rikt djurliv och natur att ströva i.
Nära till Vättern och sjön Tåkern med Naturum, fågelstation och bra fiske. Även bra fiske i mindre sjöar runt omkring.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vadstena


Vackert belägen flygelbyggnad med utsikt över fälten. Här bor man i historisk miljö nära Vadstena.

Nära semesterhuset ligger också sjön Tåkern med Naturum och fågelstation. Huset har kvar sin charm och karaktär från 1800talet och den inredda vinden har en helt öppen planlösning.
I området finns förutom ett rikt djurliv och vacker natur, även mycket historia t ex Vadstena med klostret som heliga Birgitta grundade på 1300-talet och flera lämningar som sträcker sig ända bak till 1000-talet.Läs mer om bostaden och boka här!

 Naddö/Vadstena


Vackert och smakfullt inrett semesterhus med 40 m till Vätterns strand. Åt andra hållet breder östgötaslätterna ut sig så långt ögat når.

Detta är ett område med lämningar från Sveriges tidigaste historia. Här erbjuds också bra fiske och en härlig natur.
Bara 6 km bort finns Vadstena med butik och restauranger. Vackert och smakfullt inrett hus med 40 m till Vätterns strand. Åt andra hållet breder östgötaslätterna ut sig så långt ögat når.Området har lämningar från Sveriges tidigaste historia.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Djurkälla/Motala


Här bor ni i ett vackert semesterhus som är en flygelbyggnad på ägarens herrgård. Ett generöst hus med stora ytor, härlig altan på baksidan och egen trädgård utan insyn med stor gräsmatta där ni kan tumla runt och leka.

Fina promenad- och cykelvägar i skogen eller ned till sjön Vättern. Här bor ni i ett vackert semesterhus som är en flygelbyggnad på ägarens herrgård som är från 1700-talet.
Ett generöst hus med stora ytor och härlig altan på baksidan.Läs mer om bostaden och boka här!

 Motala


Semesterhus med guldläge vid sjön Vättern och Varamon beach. Egen fin sandstrand nedanför huset för morgon- och kvällsdopp.

Finns plats två familjer eller släkten njuta av sin semester. Inglasad altan med utsikt mot sjön.
Varmt välkomma till Vätterns pärla, ett klassiskt svenskt semesterhus med ett riktigt guldläge vid sjön Vättern och Varamons kilometerlånga vita långgrunda sandstränder. Här får ni er ”egna” sandstrand precis nedanför huset.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Motala

Boren
Svartån (Öjebro-Vågforsen)
Svartån, Skogssjön (Mjölby)
Svartån (Öringe-Mjölby FVOF)
Årsjön, Holmsjön och Grönsjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.