Tjurken mfl sjöars fiskevårdsområde

 Målaskog/Tjurken


Trevlig stuga med bra standard beläget i Målaskog nära sjön Tjurken som har goda fiskemöjligheter. Vid stranden står en båt till ert förfogande.

Vid rätt vinterlag kan ni även isfiska och åka skridskor på sjön. I stughyran ingår ett fiskekort som gäller i sjöarna: Tjurken, Osasjön, Fenen, Stor Immen, Borrasjön, Trehörningarna, Olasjön och Malasjön.
Ni bor mitt ute i naturen. Upptäck Målaskogberg när blåsipporna blommar.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Piggaboda/Vislanda


I ett hus med anor sedan 1800-talet bor ni modernt och naturnära. Semesterhuset ligger i Piggaboda med närhet till Vislanda i Småland.

Närmsta sjö är Trehörningen med bra fiske och både bad och fiske i sjön Tjurken ca 1 km. Båt finns att hyra vid Tjurken.
Fiskekortet ni löser gäller i flera sjöar. Tillgång till fri internet. Flera naturreservat samt cykelleder i närheten. Fina strövområden och bra bär och svampmarker.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sunnerå/Ryssby


Fint hus i Sunnerå, beläget mitt ute i skogen. Trevlig grillplats.

Osasjön 150 m. Där finns en båt och kanot.
Trivsamt semesterhus i Sunnerå 5 km från Ryssby. Enskilt läge med bara en granne längre bort. Naturtomt mitt ute i skogen. Trevlig grillplats.
Cyklar kan lånas. Osasjön ligger 150 m bort och där finns en båt och kanot. I stughyran ingår ett fiskekort som gäller i sjöarna: Osasjön, Tjurken, Fenen, Stor Immen, Borrasjön, Trehörningarna, Olasjön och Malasjön.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vislanda


Mysigt litet semesterhus i kanten av åkern. Öppen hagmark med betande kor i närheten.

Endast ett grannhus. Bra och fräscht badrum.
Njut av stillheten och fågelsången, eller ta en tur i skogen och plocka både svamp och bär. Huset ligger i närheten av Vislanda i Småland. Större fiskevatten i sjön Tjurken. Vid sjön Tjurken finns också båtar att hyra till.
Cyklar finns att hyra av värden för att upptäcka närområdet.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vislanda


Helt avskilt i en öppen skogsglänta finner ni detta mysiga semesterhus beläget på en liten kulle. Det gamla dasset finns kvar som minnen från förr.

Här lyssnar Ni på stillheten - det är bara lite fågelkvitter som ev. stör friden.
Bra bär och svampmarker. Stugan ligger strax utanför Vislanda i Småland. Ett sovrum och allrum på bottenplan och ett stort härligt kombinerat allrum och sovrum på andra våning. Här ser man takstolarna då taket är byggt upp i spets.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Mårarp/Ryssby


Tänk er ett stilla vattenfall, en spegelblank vattenyta och till detta nästan helt avskildhet. Detta kan du uppleva i detta fina semesterhus strax utanför Ryssby i Småland.

Altanen sträcker sig över vattnet och från både de stora fönstren i allrummet eller direkt från altanen kan ni njuta av djur-och fågelliv. Semesterhuset är smakfullt renoverat med sköna möbler.
Orginella fönster från golv till tak med utsikt över dammen.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryssby


Hus med gott om plats både ute och inne. Altanen på baksidan av huset är helt avskild med endast skogen som närmsta granne.

Fiske och bad i Ryssbysjön. Semesterhus strax utanför Ryssby i Småland.
Här är det gott om plats både ute och inne. Kaminen ser till mysfaktorn under alla årstiderna. Altanen på baksidan av huset är helt avskild med endast skogen som närmaste granne. Fint, barnvänligt bad i Ryssbysön.
Sjön erbjuder också ett bra fiskevatten efter gädda och gös.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ryssby


Trevlig stuga lugnt beläget nära naturen i Fylleskog. Båt på trailer samt elmotor kan hyras.

Det finns även en damm ca 500 m bort från huset där ni kan hyra bastu. Fyllesjön ligger 3 km bort där ni kan bada och fiska.
Trevlig stuga lugnt beläget nära naturen i Fylleskog mellan Ryssby och Rydaholm i Småland på gränsen mellan Kronoberg- och Jönköpingslän. Betande djur utanför stugan. Endast ett grannhus. Båt på trailer kan hyras för 700 SEK/vecka.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tutaryd/Ryssby


Mysig, renoverad smålandsstuga, belägen endast 200 m från sjön. Stugan som har en fin glasveranda finner ni strax bakom syrenhäcken.

Liten promenadstig ner till sjön Tutarydssjön som erbjuder en liten sandstrand och fiske. Huset har den gamla charmen kvar med riktiga trägolv, lite lägre takhöjd, och ett renoverat kök i gammal stil.
Strax intill hittar ni Prästeboda naturreservat med bl a. ett rikt fågelliv. Shopping i Ljungby. Laganland Älgpark ca 18 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Rydaholm


Rymlig och trevlig stuga belägen i Spånhyltan utanför Rydaholm i Småland. Närhet till naturen och den lilla Helgasjön som ligger bara 1,5 km bort.

Här finns en fin badstrand. Bilmuseet i Rydaholm är värt ett besök.
Sovrum 2 är genomgångsrum. Shopping i Växjö och Värnamo. Rymligt, trevligt hus utanför Rydaholm. Närhet till naturen och Helgasjön.
Sovrum 2 är genomgångsrum. Bilmuseum i Rydaholm.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Rydaholm

Lyen, Rymmen, Hultasjön, Kätteln mfl
Tjurken, Fenen, Trehörningarna mm.
Hjärtanässjön
Furen
Ryssbysjön (Ljungby)
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se