Torvsjöns FVOF (Halmstad)

 Halmstad


Trevlig stuga med gäststuga på tomten i Halland och 10 km till Halmstad. Stugan ligger i en ekbacke som gränsar till Fylleån med sina forsar och fall, som t ex Tolarpsfallen och Norteforsen.

Vacker gång- och cykelväg till Simlångsdalen där ni också kan besöka Danske Fall. 15 km till havsbad vid Östra Stranden och Tylösand.
Det går utmärkt att cykla in till Halmstad där ni har stort utbud av restauranger och shopping. 76 km till Gekås i Ullared, som är nordens största lågprisvaruhus.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tofta/Halmstad


Charmig, helrenoverad stuga på fin tomt vid Fylleån. Tre härliga utomhusterrasser varav två med utsikt över ån samt ett stort inglasat uterum.

Fritt fiske utmed ägarens tomt. Halmstad med havsbad 11 km.
Flera golfbanor inom 10 km radie. Mycket charmig, helrenoverad stuga på fin tomt vid Fylleån i Halland. Fritt fiske (gädda, abborre, laxöring) utmed ägarens tomt. Tre härliga utomhusterrasser varav två med utsikt över Fylleån samt ett stort inglasat uterum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Strand/Halmstad


Liten mysig stuga på badrocksavstånd från fina havsbad. Endast 200 m till stranden.

Solig altan. Stort, inglasat uterum.
Tvättmaskin i separat servicebyggnad. Halmstad centrum 4 km. Liten mysig stuga på badrocksavstånd från fina havsbad. Endast 200 m till stranden.
Solig altan. Stort, inglasat uterum. Tvättmaskin i separat servicebyggnad. Halmstad centrum 4 km.Läs mer om bostaden och boka här!

 Halmstad/Östra Stranden


Denna lilla stuga har allt på minimal yta. Inga väggar i bottenplan och trång brant trappa till mysigt sovloft som barnen kommer att älska.

På sovloftet ryms inga sängar, därför finns bara madrasser direkt på golvet. Stugan ligger i ett område med sommarboende utan egentliga tomtgräser, men det finns ändå en liten bod för förvaring av dynor och cyklar, som man får låna.
En liten altan med rejäla möbler för att kunna äta ute och loungestolar för att slappa i trädgården.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Oskarström


Trevlig stuga belägen i ett naturskönt område i Halland med betande får runt huset. Ni bor endast 2 km från Oskarström och har enbart 18 km in till Halmstad.

Där hittar ni fina golfbanor i Haverdal och Tylösand och även härliga havsbad. Rydö Golf ligger heller inte långt bort.
Det går bra bussförbindelser in till Halmstad om ni vill göra ett restaurangbesök eller shoppa. Besök Furulundsbadet i Oskarström som har en uppvärmd bassäng.Läs mer om bostaden och boka här!

 Linghult/Eldsberga


Genuin torpidyll i vackert bokskogsområde. Fräscht och smakfullt inredd stuga med den gamla charmen kvar.

Det är 1 km till trolsk skogssjö och ca 10 km till välordnad badplats vid Östra Stranden. Inte långt till hjorthägn med cafe/bistro och gårdsbutik.
Fantastiska strövområden med vandringsleden Hallandsleden inpå knuten. Shopping i Halmstad och golf vid Tylösand 15 km. Genuin torpidyll i vackert bokskogsområde med smakfull inredning.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Simlångsdalen


Mitt i den Halländska naturen hittar man denna fina lilla stuga. Den är ljus och fräsch och ser nästan helt ny ut och allt är modernt och fräscht.

Det finns allt i 2 plan, 2 sovrum och ett sovloft med bäddsoffa och extra säng. Från sovloftet kan man se ner i allrummet/köket.
Stugan är inredd för att kunna gästas av barn, med bl a barnstol, sandlåda och studsmatta utomhus. De stora fönsterytorna ger ett härligt ljus och en underbar utsikt över kullarna och skogen runtomkring.Läs mer om bostaden och boka här!

 Oskarsström


Fräsch semesterstuga, belägen på skyddad naturtomt. Båt och fin brygga för bad vid Öjasjön.

Annex med 2 bäddar, dusch och WC. Inglasad altan på 35 m2.
Fin semesterstuga i Halland, belägen på skyddad naturtomt. Fin brygga för bad i Öjasjön med mycket rent vatten, där även båten ligger. Annex med 2 bäddar, dusch och WC. Inglasad altan på 35 m2.
Närhet till Halmstad där det finns utmärkta bad- och shoppingmöjligheter. Golfbana i Tylösand.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Plingshult/Laholm


Ca 450 m2 boyta erbjuder detta semesterhus beläget på naturtomt. Huset omges av skog, mark och det är nära till vattendrag.

Huvudhuset är komfortabelt inrett med en pooldel med inomhuspool, dusch och ingång till liten bastu. Huvudhuset har 5 sovrum med vardera 2 sovplatser, 1 badrum med DU/WC och 1 WC med handfat (vid sidan av pooldelen med dusch).
Allrum med matplatser för 16 pers och kök.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skavböke/Oskarström


Modern stuga med hög standard på stor, parkliknande tomt. Härifrån når du lätt fina fiskevatten, rofyllda skogsstigar, badsjöar och rika bär- och svampmarker.

På bottenvåningen finns ett badrum med bubbelbadkar, ett modernt kök, rymligt sovrum samt allrum med tak upp till nock. Dessutom finns två separata sovrum på övervåningen.
Stor, inglasad terrass på husets gavel. Golvvärme i hela huset. Alpinanläggning i Oskarström 8 km. Put and takefiske i Vinnalt.
10 km till Danske Fall i Simlångsdalen.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Skavböke/Oskarström

Brearedssjön, Simlången och Gyltigesjön, Töddesjön
Torvsjön
Toftasjön
Fylleån
Hensjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se