Torvsjöns FVOF (Halmstad)

Annons

 Traryd


Originellt semesterhus med djärv och spännande arkitektur! Huset är sexkantigt, har byggts efter ekologiska principer där bara naturmaterial använts och är allergifritt. Huset håller en hög standard.

Golvvärme ger hög komfort i alla rum. Det finns även en kamin för mysiga braskvällar.
Runt huset löper en stor terrass med sjöutsikt. Vid vackra sjön Exen med bad och fiske (speciellt gädda och gös) 700 m, kan ni disponera en båt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Unnaryd


Trevlig stuga i byn Lockabäck i Hylte utanför Unnaryd. Ni befinner er nu i Smålands landskap men i Hallands län.

Stugan ligger naturskönt med betande får i hagarna. Ni har tillgång till en båt på trailer som kan ta er runt i sjöriket.
Det finns nämligen många små sjöar runt omkring. Närhet till Jälluntofta som har fina vandringsleder. Rydöbruk har en fin golfbana. Ridled finns i närheten.
Restaurang på Valsnäs Camping och även Tiraholm Fisk. Trevlig stuga i byn Lockabäck utanför Unnaryd.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ängelholm/Båstad


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult


Stuga i vacker, sjörik trakt med cykelvänliga småvägar. 3 cyklar får disponeras.

15 km till tempererat bad med 3 pooler i Knäred. Kanotuthyrning och slalombacke i Vallåsen 20 km.
Båt ingår i Grötsjön. Badmöjlighet i Store sjö. Fina havsbad i Mellbystrand utanför Laholm. Älgparken Smålandet i Markaryd 15 km.
Inga företagsbokningar! Stuga i vacker, sjörik trakt med kamin för kalla kvällar. Till Vallåsens alpina skidanläggning är det 15 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult/Våxtorp


Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och stor härlig uteplats för sommarens grillkvällar. I köket finns en fungerande gammal vedspis och om man vill mysa under kalla kvällar kan man tända upp braskaminen i vardagsrummet.

Runt huset finns en stor gräsmatta för lek och spel. Här kan man njuta av tystnaden i naturen samtidigt som man har nära till allt.
Bad och fiske finns inom en km avstånd.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga/Örkelljunga


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hyltebruk


Trevlig stuga med god standard och enskilt läge med utsikt över Sandsjön i Hylte. Badmöjlighet i Ibro 10 km.

Havsbad och shopping i Halmstad och Tylösand 45 km. På Rydö Golf kan ni spela golf och i Torup finns det ett gästgiveri.
Besök Alebo Pensionat i Unnaryd vid sjön i Unnen eller Tiraholms fiskrökeri vid Bolmen. Minigolf vid Skärshult Camping. Trevlig stuga med god standard och enskilt läge med utsikt över Sandsjön i Hylte. Badmöjlighet i Ibro 10 km.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vessigebro


Trevligt semesterhus i Vessigebro utanför Falkenberg. Här finner du en 25 m2 inomhus swimmingpool samt bubbelpool och bastu.

Inbyggd musikanläggning så att man kan höra sin favoritmusik under simturen. Inglasad vinteraltan med golvvärme.
En sovplats i hallen på övervåningen. Huset ligger inbäddad i grönska med utsikt över åkrar. Många fina cykelvägar, 5 cyklar finns. Viltrik trakt.
Ett semesterhus som har något att erbjuda alla semesterfirares smaker. Roddbåt ingår i Sjönevadssjön.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Örkelljunga


Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen. 8 km till Vallåsens skidanläggning.

Här kan man åka nedför någon av de 11 backarna eller i vill man hellre åka på tvären finns det längdspår. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd.
Nedanför huset finns en å med fiskemöjlighet. Båt 5 km. Alpinanläggning 8 km. Tillgång till frys.
Om ni är ett större sällskap kan huset med fördel bokas med S01672 och S01805. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Fegen


Semesterhus i det vackra gränslandet mellan Småland och Halland med sjöutsikt över Kvarnsjön. Huset ligger på naturtomt bredvid 3 likadana hus omgivna av storskogen i Alvhaga Vildmark.

Husvärden, en välkänd jakt- och fiskeguide tipsar dig om var du kan fånga drömgäddan eller skjuta din älg. Roddbåt kan hyras i Alvhagas privata sjöar och kanot, kajak och båt med utombordare i Fegensjön.
Kan hyras direkt av ägaren.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Fegen

Lägerplatser Fegenområdet
Hensjön
Fegen
Ätran, Storasjön, Gummasjöarna, mfl.
Vitasjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.