Tydinge Kallsjöns FVO

 Visseltofta/Osby


Mysig stuga på stor, avskild och härlig tomt nära Helgeå, där ligger båten och där kan du fiska. Här har det tidigare funnits ett känt dansställe och det finns delar av grunden kvar på tomten.

I byn Visseltofta ligger en vacker gammal kyrka och i närliggande Osby finns BRIOS Lekoseum. Ca 1 km från huset finns en gårdsbutik där man bl a kan köpa ägg, grönsaker och kött.
Närliggande Glasriket och Markaryds älgpark är andra utflyktsmål som rekmmenderas.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Rävninge/Norra Sandby


Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge på stor trädgård. Njut av er semester vid huset eller åk till Hässleholm för shopping.

Ni kan även åka till friluftsbadet i Glimåkra. Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge.
4 rum och kök, 130 kvm. 6 bäddar. Ovanvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar/våningssäng. Bottenvåning: sovrum: dubbelsäng.
Spjälsäng. Allrum: matplats, soffmöblemang, TV.Läs mer om bostaden och boka här!

 Osby/Hästveda


Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lek- och grillplats. Kanot ingår.

Sjörikt område med många fina bad och bra fiske. Området bjuder på underbar natur med flera vandringsleder, rikt fågelliv mm.
Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lekplats och grillplats. Kanot ingår. Stugan ligger i ett sjörikt område med många möjligheter till bad vid fina badplatser och bra fiske.Läs mer om bostaden och boka här!

 Troedstorp/Farstorp


Mysig stuga på stor tomt, mitt i den vackra naturen med många sjöar och skogar. Härligt uterum med utsikt ut över den lilla bäcken, som rinner strax utanför stugan.

Trevliga vägar att promenera eller cykla på i närheten. Mysig stuga på stor tomt, mitt i den vackra naturen runt Hässleholm, med många sjöar och skog.
Härligt uterum med utsikt ut över den lilla bäcken, Farstorpsån, som rinner strax utanför stugan.Läs mer om bostaden och boka här!

 Östra Göinge/Kristianstad


Mysig stuga med kamin på stor tomt, som delas med ägaren. Flertalet golfbanor finns inom en radie på 30 km, närmast har du Aralövs GK.

Du har nära till flera sjöar tex Immeln och Ivösjön med möjligheter till härliga bad och kanotutflykter, Kallsjön och Lursjön. Fin badplats finns vid Tydingesjön.
Vill du fiska har du nära till Helge å.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Angshult/Osby


Mycket unik och trevlig stuga endast 19 m från Angsjön strax öster om Osby. 3 rum och kök, 70 kvm.

4 bäddar. Sovloft: 2 enkelsängar.
Bottenvåning: sovrum: 2 enkelsängar, skjutbara fönsterpartier mot sjön, balkong. Allrum (öppet mot köket): fåtöljer, kamin (ved ingår), TV (svenska, engelska, tyska kanaler). Kök: spis, varmluftsugn, micro, kyl/frys, kaffebryggare, matplats. Dusch/bubbelbad/bastu/WC.
WC, tvättmaskin, tumlare. Uteplats: trädgårdsmöbler, grill, markis.Läs mer om bostaden och boka här!

 Osby


Mysig stuga på fd bondgård med braskamin och härlig uteplats åt två håll. Närhet till flertalet bra bad och fiskesjöar, tex Osbysjön, Lursjön, Möckeln, Tydingesjön och Helge å.

Stugans läge ger dig närhet till Osby Lekoseum, IKEA museum och outlet i Älmhult, Hässleholm med bl a Tykarpsgrottan och flera slott t ex Wannås och Hovdala. Vid Boalt ligger ett stenbrott som är värt ett besök, liksom Linnés födelsehem i Råshult vid Älmhult.Läs mer om bostaden och boka här!

 Immeln/Östra Göinge


Fint hus med stor tomt vid sjön Immeln med fina möjligheter till bad, kanoting och fiske. Tillgång till bagarbod med stenugn och matplats.

Frukost kan betällas hos husägaren. Fint semesterhus med stor tomt vid sjön Immeln i vackra Göingebygden.
Sjön Immeln erbjuder fina möjligheter till bad, kanoting och fiske. Tillgång till bagarebod med stenugn och matplats, där det finns möjlighet att baka sin egen pizza. Frukost kan betällas hos husägaren , liksom möjlighet att låna tvättmaskin.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristianstad


Mysig stuga med braskamin och tillgång till roddbåt. Stugan är belägen på en härlig sjötomt 20 meter från vattnet.

Nära till Kristianstad med bra shopping och restauranger. Mysig stuga belägen på en härlig sjötomt 20 meter från vattnet och med tillgång till egen båt.
Stugan ligger drygt två mil från Kristianstad där du både hittar shopping och restauranger. I anslutning till stugan finns ett härligt uterum och nere vid strandkanten ligger en liten uteplats.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Osby/Ebbarp


Stuga med underbart läge vid strandkanten på en insynsskyddad skogs- och naturtomt. Från altan o terrass har man en otrolig panoramautsikt över Osbysjön.

Fin inredning. Tillg t roddbåt/kanot i intilliggande sjö m egen strand.
Mycket bra bad o fritt fiske. Stuga med underbart läge vid strandkanten på en insynsskyddad skogs- och naturtomt. Från altan o terrass har man en otrolig utsikt över Osbysjön. Tillg t roddbåt/kanot i intilliggande sjö m egen strand.
Mycket bra bad o fritt fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Osby/Ebbarp

Tydingesjön, Kallsjön
Skeingesjön och Helge Å (del av)
Örsjön-Lillasjön
Helge Å (Broby Genastorp)
Krusasjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se