Tydinge Kallsjöns FVO

 Rävninge/Norra Sandby


Rymligt och välskött semesterhus med bra planlösning och avskilt och rofyllt läge. 4 rum och kök, 130 kvm.

6 bäddar. Ovanvåning: 2 sovrum: 2 enkelsängar/våningssäng.
Bottenvåning: sovrum: dubbelsäng. Spjälsäng. Allrum: matplats, soffmöblemang, TV. Kök: spis/ugn, kamin, micro, kyl/frys, kaffebryggare, matplats.
Dusch/WC. Stor trädgård med trädgårdsmöbler, grill. Rökning & husdjur ej tillåtet.Läs mer om bostaden och boka här!

 Osby/Hästveda


Mysig stuga på härlig tomt nära Lursjön med fin sandstrand, lekplats och grillplats. Kanot ingår.

Stugan ligger i ett sjörikt område med många möjligheter till bad vid fina badplatser och bra fiske. Området bjuder på underbar natur med flertalet vandringsleder, rikt fågelliv, bär, svamp och vilt, tex rådjur och älg.
Stugans läge gör att du enkelt kan göra dagsutflykter i både Skåne och Småland med t ex Glasriket eller Börjes i Tingsryd. Barnens by ligger nära liksom Osby med bl a Lekoseum.Läs mer om bostaden och boka här!

 Visseltofta/Osby


Mysig stuga på stor, avskild och härlig tomt nära Helgeå, där ligger båten och där kan du fiska. Här har det tidigare funnits ett känt dansställe och det finns delar av grunden kvar på tomten.

I byn Visseltofta ligger en vacker gammal kyrka och i närliggande Osby finns BRIOS Lekoseum. Ca 1 km från huset finns en gårdsbutik där man bl a kan köpa ägg, grönsaker och kött.
Närliggande Glasriket och Markaryds älgpark är andra utflyktsmål som rekmmenderas.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Troedstorp/Farstorp


Mysig stuga på stor tomt, mitt i den vackra naturen runt Hässleholm, med många sjöar och skog. Härligt uterum med utsikt ut över den lilla bäcken, Farstorpsån, som rinner strax utanför stugan.

För dig som vill promenera eller cykla finns det gott om trevliga vägar utanför husknuten, i närområdet finns också många trevliga vandringsleder, t ex Lursjöleden, det är även gott om svamp, bär och vilt tex rådjur och hjort.Läs mer om bostaden och boka här!

 Angshult/Osby


Mycket unik och trevlig stuga endast 19 m från Angsjön strax öster om Osby. 3 rum och kök, 70 kvm.

4 bäddar. Sovloft: 2 enkelsängar.
Bottenvåning: sovrum: 2 enkelsängar, skjutbara fönsterpartier mot sjön, balkong. Allrum (öppet mot köket): fåtöljer, kamin (ved ingår), TV (svenska, engelska, tyska kanaler). Kök: spis, varmluftsugn, micro, kyl/frys, kaffebryggare, matplats. Dusch/bubbelbad/bastu/WC.
WC, tvättmaskin, tumlare. Uteplats: trädgårdsmöbler, grill, markis.Läs mer om bostaden och boka här!

 Osby


Mysig stuga på fd bondgård med braskamin och härlig uteplats åt två håll. Närhet till flertalet bra bad och fiskesjöar, tex Osbysjön, Lursjön, Möckeln, Tydingesjön och Helge å.

Stugans läge ger dig närhet till Osby Lekoseum, IKEA museum och outlet i Älmhult, Hässleholm med bl a Tykarpsgrottan och flera slott t ex Wannås och Hovdala. Vid Boalt ligger ett stenbrott som är värt ett besök, liksom Linnés födelsehem i Råshult vid Älmhult.Läs mer om bostaden och boka här!

 Osby/Ebbarp


Stuga med underbart läge vid strandkanten på en insynsskyddad skogs- och naturtomt. Från altan o terrass har man en otrolig panoramautsikt över Osbysjön.

Fin inredning. Tillg t roddbåt/kanot i intilliggande sjö m egen strand.
Mycket bra bad o fritt fiske. Stuga med underbart läge vid strandkanten på en insynsskyddad skogs- och naturtomt. Från altan o terrass har man en otrolig utsikt över Osbysjön. Tillg t roddbåt/kanot i intilliggande sjö m egen strand.
Mycket bra bad o fritt fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Arkelstorp/Immeln


Trevligt hus med annex. Beläget på stor naturtomt.

Båt och båtplats finns vid fiskrika sjön Immeln, 600 m. S2 genomgångsrum.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kristianstad/Arkelstorp


Mysig semesterstuga på härlig tomt bredvid hästgård. Möjlighet att ta med egen häst.

Stugan ligger i skogsbrynet vilket innebär att du har härliga promenader och ridmöjligheter utanför dörren. Hästar och får betar vid tomtgräns.
Gott om vilt i skogen, t ex älg och hjortar, men även bär och svamp. Nära Kristianstad med bra shopping och restauranger. Stugan ligger i ett sjörikt område, vissa av sjöarna på cykelavstånd.Läs mer om bostaden och boka här!

 Osby/Killeberg


Mysig stuga med öppen spis på härlig tomt i skogskanten. Inte ovanligt att rådjur och hjortar hälsar på inne på tomten, ibland kan t o m en älg promenera förbi.

Det finns flera fina cykel- och promenadvägar i närområdet, liksom många sjöar, t ex Osbysjön, Angsjön och Åbrollasjön med fin grillplats och Snapphanegård. Vill du fiska är det bra fiske i t ex Helge å och i Visseltofta kan du hyra båt.
Det finns gott om svamp, t ex kantareller och Karl-Johan i området liksom mycket bär.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Osby/Killeberg

Krusasjön
Helge Å (Broby Genastorp)
Örsjön-Lillasjön
Tydingesjön, Kallsjön
Helgeå, Almaån och Gummastorpssjön
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.