Vällens FVO

Annons

 Herräng/Hallstavik


Välkommen till det här fina 1800-talshuset några minuter utanför Hallstavik, på vägen till Herräng. Perfekt läge för dig som kommer för att se Rospiggarna Speedway eller besöka Herräng Dance Camp.

Huset ligger på en hästgård med möjlighet att hyra liten ponny att rida eller köra, och att ta med egen häst. Det finns plats för 7 personer.
De flesta av bäddarna ligger en trappa upp, men vardagsrum med bäddsoffa, kök och badrum i markplan gör att huset är tillgängligt också med rullstol.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rö/Roslagen


Med fin utsikt över sjön Sparren och omgiven av mark och skog ligger den här hemtrevliga timmerstugan. Läget är lantligt och fritt, här njuter man ostört av den vackra roslagsnaturen och intar sommarlunchen på terrassen i godan ro eller solar på den egna bryggan.

Tillgång till roddbåt och kajaker. Stugan har ett trevligt sällskapsrum med sittgrupper, piano, öppen spis och TV.
Rymligt, fullt utrustat kök med härligt långbord att umgås kring.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Norrtälje/Grisslehamn


Semesterhuset ligger strax utanför Grisslehamn i Stockholms norra skärgård, 200 m från havet. Huset ligger i en underbart vacker enebacke.

Möjlighet till fiske och bad och härligt skärgårdsliv. Skärgårdsbåtarna går från Grisslehamn, liksom Eckerölinjen till Åland.
Det är 120 km till Stockholms City, och på vägen ligger sommarstaden Norrtälje. I Grisslehamn finns en del affärer, tennisklubb och minigolf och i Älmsta finns fler möjligheter. Runt Norrtälje finns ett antal golfbanor.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Rimbo


Flygelbyggnad på gård i Roslagen. Härlig täljstenskamin.

Egen båt i sjön Sparren med bra fiske. Semesterhus som är en flygelbyggnad på gård i Roslagen.
Härlig täljstenskamin. Egen båt i sjön Sparren med bra fiske. Vacker natur med gott om bär och svamp. Mycket viltrik trakt.
Närhet till Norrtälje och Stockholm med sevärdsheter t ex Gröna Lund, Slottet och Skansen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Solö/Roslagen


Stugan ligger bra till för semester i Roslagen. Ni delar tomt med husägarna och har ett inglasat uterum.

Nära badvik med brygga och sandstrand. Tillgång till uppvärmd pool från början av juni till mitten av september.
Den här stugan ligger riktigt bra till för en semester i Roslagen - mitt emellan Furusund och Norrtälje. Härifrån kan man uppleva både skärgården när den är som vackrast och småstadens roliga folkliv och sommarevenemang.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Singö/Roslagen


Högt belägen liten stuga på Singö med sjötomt och gemensam brygga, roddbåt finns för fiske. Kvällssol på verandan.

Perfekt som skrivarlya eller för att uppleva fågellivet året om, området är populärt bland ornitologer. Högt belägen liten stuga på Singö i Roslagen.
Hit hälsas ni välkomna av det trevliga ägarparet som bor i stugan bredvid. Sjötomt med gemensam brygga, roddbåt finns för fiske.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Norrtälje


Vid havet i Stockholms norra skärgård ligger detta lilla paradis för 6 personer. Största huset med brant trappa till sovloft, kök, matplats samt dubbelsäng och inglasad veranda.

Nere vid vattnet finns en vedeldad bastutunna på stor brygga. Nybyggd gäststuga med panoramafönster och stor altan.
Toalett samt dusch i separat stuga. Egen roddbåt. Cyklar finns att låna.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Norrtälje


Trivsam stuga i lantligt, fritt läge nära Norrtälje. Busshållplats inom 100 m, till restauranger, butiker och sommarevents tar resan 10 minuter.

Fin utsikt mot havsviken med bad och fiske inom 300 m. Älg, rådjur och räv syns ofta här.
På tomten kan man sola utan insyn och vinbären i trädgården får plockas i säsong. Fyra bäddar i stugan samt en bädd i fristående friggebod. Braskamin och bastu.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Harka/Roslagen


Härlig utsikt över Norrtäljeviken och båtarna har det här fina semesterhuset med gäststuga. Brygga och sandstrand bara en kort promenad bort.

Runt husen finns solaltaner och trevliga sittplatser, spabad, utedusch och gräsmatta. Plats för 6 personer; det finns 3 separata sovrum varav ett med dusch i rummet och ett i gäststugan.
Gemensamt badrum/wc. Braskamin. Med bil tar det 15 minuter in till Norrtäljes folkliv, caféer och restauranger, handel och sommarevenemang som musikframträdanden m.m.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Almunge/Uppsala


Trivsam stuga på stor skogstomt i Almunge ett par mil öster om Uppsala. Stugan har två sovrum och sängar för 4 personer, dessutom finns en bekväm bäddsoffa i vardagsrummet.

Vedeldad kamin. Altan under tak.
Det finns baby-sitter och barnstol samt tripp-trapp-stol i stugan och man kan hyra spjälsäng/barnsäng om man vill. Luftvärmepump som fungerar som AC på sommaren. Husdjur är välkomna.Nära Almungeberg och Roslagens Jakt och Vilt för t.
ex. jaktträning med hund eller guidad viltsafari.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Almunge/Uppsala

Gavellångsjön
Vällen
Edssjön och Fysingen
Sollentuna
Finnsjön mfl
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se