Väringens FVF

 Stora Mellösa


Trevligt litet semesterhus lantligt beläget nära Örebro. 500 meter till sjön Hjälmaren med fin sjökrog och egen båt vid bryggan. Fina strövområden. Trevligt litet semesterhus lantligt beläget nära Örebro och Stora Mellösa.


500 meter till sjön Hjälmaren med fin sjökrog och egen båt vid bryggan. Fina strövområden med gott om bär och svamp i viltrik trakt. Ca 25 km till outlet i Vingåker och golfbana.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nora


Stuga med åretruntstandard med utsikt över sjön Vikern. Badstrand tillgänglig i sjön Vikern eller Norasjön. Stugan är belägen i natursköna Bergslagen ca 1 mil från Nora, en trästad med veteranjärnväg, hyttor och gruvor. Ca 1,5 mil till 18 håls golfbana, 5 km till minigolf, affärer och restaurang.


Stuga med åretruntstandard med utsikt över sjön Vikern. Badstrand tillgänglig i sjön Vikern eller Norasjön. Stugan är belägen i natursköna Bergslagen ca 1 mil från Nora.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Kumla


Semesterhus för den stora familjen eller två familjer. På sommaren kan ni bada i den uppvärmda utomhuspoolen och på höst/vinter umgås i badtunnan på altanen. I Örebro finns äventyrsbad samt shopping i Mariebergs galleria. Välkomna till ett semesterhus i Kumla/Örebro.


Här kan den stora familjen eller två familjer bada i den stora uppvärmda utomhuspoolen på sommaren, som delvis värms upp med solpaneler på taket. Bokar ni en semestervecka på höst och vinter finns en badtunna på altanen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Arboga


Sjöstuga endast 25 m från Hjälmarens strand med enskilt läge. Något brant trappa till sovloft. Arboga 15 km.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vingåker


Rymligt semesterhus vid sjön Hjälmaren. Både öppen och överbyggd altan i sydvästläge samt pergola vid stranden. Fritt fiske i sjön. Fina strövområden med gott om bär och svamp. 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Öskevik/Nora


Vackert beläget på en egen udde ligger detta rymliga semesterhus med rejäla ytor både ute och inne. Två stora, möblerade bryggor i öst och sydväst. Inomhus finns bl a minigolfbana, biljard, pingisbord och tvåvånings lekkoja. Dessutom finns en segeljolle, roddbåt, kanot och surfingbräda.


Öppen spis och stor altan under tak i söderläge. Allt för en lyckad barnfamiljssemester finns här! Vedeldad badtunna vid bryggan.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kopparberg


Mysigt äldre semesterhus som ligger mitt i den Svenska naturen i Bångbro som tillhör Kopparbergs kommun. Inte ovanligt att man får se både rådjur och älg i närheten. 50 km till Örebro stad. God chans till fiskelycka i de många sjöarna runt om.


Det finns möjlighet att hyra kanot i närheten. Mysigt äldre semesterhus som ligger mitt i den Svenska naturen. Inte ovanligt att man får se både rådjur och älg i närheten. Goda fiskemöjligheter i de många sjöarna runt om.Läs mer om bostaden och boka här!

 Läppe


Litet trevligt semesterhus i Läppe nära Vingåker beläget vid ett vattenfall med damm i vacker miljö. Nära sjön Hjälmaren med bad, egen båt och fritt fiske i sjön. 10 km till Vingåker med golfbana och slott att besöka. Litet trevligt semesterhus i Läppe nära Vingåker beläget vid ett vattenfall med damm i vacker miljö.


Nära sjön Hjälmaren med bad, egen båt och fritt fiske i sjön. 10 km till Vingåker med stor Outlet, golfbana och slott att besöka.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Västra Näshulta


Lyxigt och påkostat semesterhus med generösa sällskapsytor. Huset ligger vid Hjälmarens strand i Västra Näshulta inte långt ifrån Katrineholm. I det stora köket med köksö finns en öppen spis. Tre badrum och två WC finns.


Dessutom fem rymliga sovrum. Runt huset finns stora uteplatser både under tak och öppna . Dessutom finns två balkonger. Den egna båten ligger vid bryggan vid stranden.
Fritt fiske i sjön. Fina strövområden i viltrik trakt med gott om bär och svamp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Vingåker


Trevligt semesterhus i Vingåker med uteplats både under tak och öppen. Öppen spis i vardagsrum. 100 meter till bryggan med egen båt, kanot och morgondopp. Trevlig stuga i Vingåker i Södermanland.


Här finns det terrasser både med och utan tak, för sol och skugga. Tomten är stor och barnvänlig och inbjuder till lek och spel. Ni har ca. 100 meter till bryggan där den egna båten och kanoten ligger och väntar.
Här kan ni ta härliga morgon- och kvällsdopp.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Vingåker

Kalefjärden i Tisnaren
Kolsnaren och Viren
Tisnaren
Regnaren-Ålsjöns FVOF
Aspen
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se