Vegeåns FVOF

 Skälderviken/Höganäs


Trevligt, charmigt hus med fin utsikt över havet från tomten. Fina bad- och fiskemöjligheter.

Möjlighet till härliga promenader längs havet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ängelholm


Fint semesterhus på landet strax utanför Ängelholm med utsikt över fälten. Tiotalet golfbanor inom 25 km radie.

Semesterhuset ligger nära kusten med långa fina sandstränder t ex Ängelholms havsbad, Båstad, Bjärred eller Lomma. Fint bad finns det också på vackra Hallands Väderö, dit du tar båt från Torekov eller på Ven där det också finns fantastiska cykelleder.
Vill du dyka eller klättra finns det möjlighet till det vid Kullaberg.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Ängelholm


Fin stuga med kamin, beläget i Klitterbyn, ca 500 m från Ängelholms Havsbad med fin härlig strand och bra bad. Stranden sträcker sig långt både åt norr och söder, t ex Lomma, Båstad, Torekov och Tylösand.

För dig som vill spela golf finns det 31 golfbanor inom 40 minuters bilfärd, Ängelholm är en av världens näst mest golfbanetäta områden. Stugans läge i Ängelholm gör att du enkelt kan ta dig vidare med tåg till Malmö, Köpenhamn, Helsingborg, Ystad och Simrishamn om du känner för det.Läs mer om bostaden och boka här!

 Allerum


Njut av herrgårdsliv i en av flyglarna till Stureholms gods. 7 separata sovrum, alla med egna namn och historia.

I den stora matsalen kan ni njuta av måltiden med utsikt över parken. Fina dagar är det härligt att sitta ute på terrassen och dricka eftermiddagskaffet eller förbereda kvällens grillning.
För barnen finns det lekplats. Möjlighet till aktiviteter efter överenskommelse med husägaren; biljard, lerduveskytte, jakt på fasan och hjort.Läs mer om bostaden och boka här!

 Jonstorp/Höganäs


Stuga i idylliska Jonstorp endast 200m från havet. I den härligt stora insynsskyddade trädgården finns gott om plats för lek och spel.

Den stora altanen och grönskande uteplatsen under tak ger er möjlighet att vara ute. I idylliska, lummiga Jonstorp finns denna stuga endast 200m från havet.
I den härligt stora insynsskyddade trädgården finns gott om plats för lek och spel. Den stora altanen och uteplatsen under tak ger möjlighet till mycket utevistelse.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skälderviken/Ängelholm


Fräsch gäststuga med uteplats på vacker trädgårdstomt nära havet i Skälderviken. 2 rum o pentry, 4 bäddar, 31 kvm.

Allrum: dubbelsäng, fåtöljer och TV. Sovrum: våningssäng.
Pentry med bänkspis (2 plattor) micro, kyl/frysfack. WC. Dusch i separat byggnad. Fin överbyggd uteplats med trädgårdsmöbler och grill.
Husdjur/rökning ej tillåtet. Trädgård delas med annat hus. Avstånd ca: Hav 300 m, affär 300 m, restaurang 300 m, granne 0 m, Ängelholm 6 km, golf (Åkagården) 12 km.Läs mer om bostaden och boka här!

 Skälderviken/Ängelholm


Stuga på egen tomt med havsutsikt i Skälderviken strax norr om Ängelholm. Kombinerat allrum och pentry.

Stege till sovloft med 3 madrasser på golvet. Takhöjd 1,05 meter.
Härlig utsikt över Skälderviken och Kullaberg. Stuga på egen tomt med havsutsikt i Skälderviken strax norr om Ängelholm. 2 rum och pentry, 35 kvm. 4+3 bäddar.
1 Sovrum: 2 enkelsängar. Allrum: 2 enkelsängar, matplats, TV. Pentry i allrummet: spis/ugn, kyl/frys, micro, kaffebryggare. Dusch/WC.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vejbystrand/Båstad


Detta härliga semesterhus ligger i sommarorten Stora Hult/Vejbystrand, 4 min promenad från havet. Huset är rymligt och vinterbonat - väl bevarat i stort sett i sitt ursprungliga skick, men har moderniserats i omgångar.

I lilla Stora Hult som ligger direkt vid Vejbystrand finns detta härliga semesterhus. Huset rymmer 6 personer och i lilla gula annexet/gäststugan finns plats för ytterligare 2 personer.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Höganäs


Härligt semesterhus på fantastisk tomt nära väg med promenadavstånd både till bad och fiske i Skälderviken. Det är nära till Ven, Ängelholm och Helsingör med trevliga restauranger och god shoppingmöjligheter.

Härligt semesterhus på fantastisk tomt nära väg med promenadavstånd både till bad och fiske i Skälderviken. Det är nära till Ven, Helsingborg och Helsingör med trevlig shopping och bra restauranger.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skälderviken


Fint hus på landet med underbart uterum där du kan njuta av en god middag på kvällen. Härligt område med stora möjligheter till sköna promenader.

Nära till bad och fiske. Fint hus på landet med underbart uterum där du kan njuta av en god middag på kvällen.
Härligt område med stora möjligheter till sköna promenader. Gångvstånd till bad och fiske i två stora dammar. Nära till Skälderviken med fina stränder. Shopping gör du med fördel i Ängelholm, Helsingborg eller Helsingör.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Skälderviken

Västersjön
Nedre Stensåns FVOF
Vegeån
Smedjeån
Laholms Laxfiske
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se