Vegeåns FVOF

Annons

 Hishult


Stuga i vacker, sjörik trakt med cykelvänliga småvägar. 3 cyklar får disponeras.

15 km till tempererat bad med 3 pooler i Knäred. Kanotuthyrning och slalombacke i Vallåsen 20 km.
Båt ingår i Grötsjön. Badmöjlighet i Store sjö. Fina havsbad i Mellbystrand utanför Laholm. Älgparken Smålandet i Markaryd 15 km.
Inga företagsbokningar! Stuga i vacker, sjörik trakt med kamin för kalla kvällar. Till Vallåsens alpina skidanläggning är det 15 km.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult/Våxtorp


Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och alla moderna bekvämligheter. Huset ligger lite avskilt mitt i naturen med närhet till fiskevatten och bad både i insjö och hav.

Vallåsens skidanläggning ligger i närheten. Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och stor härlig uteplats för sommarens grillkvällar.
I köket finns en fungerande gammal vedspis och om man vill mysa under kalla kvällar kan man tända upp braskaminen i vardagsrummet.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Ängelholm/Båstad


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga/Örkelljunga


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hallaröd/Höör


Fräsch stuga med egen trädgård på gård. Tillgång till fiskedammar med regnbågslax (fiskekort) i lugn miljö.

På gården finns kaniner, hund, katter samt hagar med kor. Cyklar att låna, sin ni kan utforska landskapet.
Fräsch stuga med egen trädgård på gård 12 km från Höör. Tillgång till stora fiskedammar med regnbågslax (fiskekort) i lugn miljö. 4 bäddar. 2 rum och kök + sovloft, ca 60 kvm.
Nedervåning: 1 sovrum: 2 enkelsängar. Resebarnsäng. Allrum: sittgrupp, TV, matplats.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Söderåsen/Ljungbyhed


Mysig stuga, sjötomt och uteplats ut mot Bonnarpssjön där du kan både bada och fiska. På Söderåsen finns det möjlighet till ädelfiske i dammar.

Vill du spela golf är det 3 km till Ljungbyhed GK. Hästar på granngården.
Mysig stuga vid Bonnarpssjön med sjötomt och uteplats ut mot vattnet. Båt med åror ingår. Du kan både bada och fiska i sjön, dessutom finns det ädelfiske i dammar på Söderåsen, ca 3 km från stugan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Örkelljunga


Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen. 8 km till Vallåsens skidanläggning.

Här kan man åka nedför någon av de 11 backarna eller i vill man hellre åka på tvären finns det längdspår. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd.
Nedanför huset finns en å med fiskemöjlighet. Båt 5 km. Alpinanläggning 8 km. Tillgång till frys.
Om ni är ett större sällskap kan huset med fördel bokas med S01672 och S01805. Trivsamt fritidshus vid Hallandsåsen i vacker skogsbygd.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Skånes Fagerhult


Semesterhus i direkt anslutning till sportflygplats och beläget i skogskanten med utsikt över sjön. Härlig badplats tillhör huset.

Gott om bär och svamp och ett rikt djurliv. I Fedingesjön kan du fiska och bada.
I området finns 11 olika sjöar där du kan testa fiskelyckan eller ta ett dopp. Om ni vill se älgar är det 18 km till Markaryds älgsafari. För att få känna på västkustens salta hav finns det många ställen att besöka såsom Ängelholm, Torekov, Tylösand eller Helsingborg för att doppa sig.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vejbystrand/Båstad


I lilla Stora Hult som ligger direkt vid Vejbystrand finns detta härliga semesterhus. Huset rymmer 6 personer och i lilla gula annexet/gäststugan finns plats för ytterligare 2 personer.

Kanske något för ungdomarna att få rå sig själv eller kanske för mor och farföräldrar som vill ha det lite lugnt? I huvudbyggnaden finns allt man behöver för en bekväm semester. Ett av sovrummen har utgång direkt till trädgården och ett sovrum ligger i direkt anslutning till uterummet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga


Fint hus med kakelugn och mysigt uterum på lugn bygata. Endast 150 m till bad och fiske i Åsljungasjön.

Bra shopping i Ängelholm, Helsingborg och Helsingör Fint semesterhus med kakelugn och mysigt uterum på lugn och trevlig bygata i Åsljunga. Endast 150 m till bad och fiske i Åsljungasjön där båt ingår.
På andra sidan gatan finns en fin lekplats. Bra shopping hittar du i Ängelholm, Helsingborg och Helsingör, där det också finns många trevliga restauranger.

  


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Åsljunga

Hultasjön, Gårdsjön, Krokasjön och Vemmentorpssjön
Bälingesjön
Hjälmsjön Pinnån
Värsjön
Lagan, Hjörneredssjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.