Vegeåns FVOF

 Skälderviken/Höganäs


Trevligt, charmigt hus med fin utsikt över havet från tomten. Fina bad- och fiskemöjligheter.

Möjlighet till härliga promenader längs havet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ängelholm


Fint semesterhus på landet strax utanför Ängelholm med utsikt över fälten. Tiotalet golfbanor inom 25 km radie.

Semesterhuset ligger nära kusten med långa fina sandstränder t ex Ängelholms havsbad, Båstad, Bjärred eller Lomma. Fint bad finns det också på vackra Hallands Väderö, dit du tar båt från Torekov eller på Ven där det också finns fantastiska cykelleder.
Vill du dyka eller klättra finns det möjlighet till det vid Kullaberg.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Allerum


Njut av herrgårdsliv i en av flyglarna till Stureholms gods. 7 separata sovrum, alla med egna namn och historia.

I den stora matsalen kan ni njuta av måltiden med utsikt över parken. Fina dagar är det härligt att sitta ute på terrassen och dricka eftermiddagskaffet eller förbereda kvällens grillning.
För barnen finns det lekplats. Möjlighet till aktiviteter efter överenskommelse med husägaren; biljard, lerduveskytte, jakt på fasan och hjort.Läs mer om bostaden och boka här!

 Jonstorp/Höganäs


I idylliska, lummiga Jonstorp finns denna stuga endast 200m från havet. I den härligt stora insynsskyddade trädgården finns gott om plats för lek och spel.

Den stora altanen och uteplatsen under tak ger möjlighet till mycket utevistelse. I det rymliga allrummet finns en mysig öppen spis att njuta av under svalare kvällar.
Ta handduken och gå från stugan ner till havet på 2 minuter. Här kan du njuta av Skäldervikens fina sandstränder och långgrunda barnvänliga vatten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skälderviken/Ängelholm


Fräsch gäststuga med uteplats på vacker trädgårdstomt nära havet för salta bad i Skälderviken. Dusch i separat byggnad.

Här kan ni besöka Ängelholm eller ge er ut på Bjärehalvön och strosa runt i Torekov och Båstad. Fräsch gäststuga med uteplats på vacker trädgårdstomt nära havet i Skälderviken.
2 rum o pentry, 4 bäddar, 31 kvm. Allrum: dubbelsäng, fåtöljer och TV. Sovrum: våningssäng. Pentry med bänkspis (2 plattor) micro, kyl/frysfack.
WC. Dusch i separat byggnad.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vejbystrand/Båstad


Detta härliga semesterhus ligger i sommarorten Stora Hult/Vejbystrand, 4 min promenad från havet. Huset är rymligt och vinterbonat - väl bevarat i stort sett i sitt ursprungliga skick, men har moderniserats i omgångar.

I lilla Stora Hult som ligger direkt vid Vejbystrand finns detta härliga semesterhus. Huset rymmer 6 personer och i lilla gula annexet/gäststugan finns plats för ytterligare 2 personer.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Höganäs


Härligt semesterhus på fantastisk tomt nära väg med promenadavstånd både till bad och fiske i Skälderviken. Det är nära till Ven, Ängelholm och Helsingör med trevliga restauranger och god shoppingmöjligheter.

Härligt semesterhus på fantastisk tomt nära väg med promenadavstånd både till bad och fiske i Skälderviken. Det är nära till Ven, Helsingborg och Helsingör med trevlig shopping och bra restauranger.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skälderviken


Fint hus på landet med underbart uterum där du kan njuta av en god middag på kvällen. Härligt område med stora möjligheter till sköna promenader.

Nära till bad och fiske. Fint hus på landet med underbart uterum där du kan njuta av en god middag på kvällen.
Härligt område med stora möjligheter till sköna promenader. Gångvstånd till bad och fiske i två stora dammar. Nära till Skälderviken med fina stränder. Shopping gör du med fördel i Ängelholm, Helsingborg eller Helsingör.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Höganäs/Kullaberg


Fint hus med uterum på inhägnad tomt, i lugnt villaområde. Nära till bad i havet med fin sandstrand och barnvänlig badplats, där du också kan fiska.

10 talet golfbanor inom 50 km. På Kullaberg finns islandshästridning, dykning och klättring.
Fint semesterhus med uterum på inhägnad tomt, nära till bad i havet med fin sandstrand och barnvänlig badplats, där du också kan fiska. Semesterhuset ligger i ett villaområde på en lugn gata vid en återvändsgränd.Läs mer om bostaden och boka här!

 Munka Ljungby


Rymlig villa med egen trädgård på landet, strax utanför Munka Ljungby. 4 rum o kök, 110 kvm.

8 bäddar. Ovanvåning: 3 sovrum: 2 enkelsängar/2 enkelsängar/2 enkelsängar.
Genomgångsrum: 2 enkelsängar. Nedervåning: Allrum med soffor, TV, matplats. Dusch/WC. Fullt utrustat kök med kyl/frys, spis/ugn, diskmaskin och matplats.
Tvättmaskin/tumlare i källaren. Uteplats med trädgårdsmöbler och grill. Husdjur tillåtet (hundgård finns också). Rökning ej tillåtet.
Landsväg utanför.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Munka Ljungby

Västersjön
Nedre Stensåns FVOF
Vegeån
Smedjeån
Laholms Laxfiske
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se