Vegeåns FVOF

 Skälderviken/Höganäs


Trevligt, charmigt hus med fin utsikt över havet från tomten. Fina bad- och fiskemöjligheter.

Möjlighet till härliga promenader längs havet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Ängelholm


Fint semesterhus på landet strax utanför Ängelholm med utsikt över fälten. Tiotalet golfbanor inom 25 km radie.

Semesterhuset ligger nära kusten med långa fina sandstränder t ex Ängelholms havsbad, Båstad, Bjärred eller Lomma. Fint semesterhus på landet strax utanför Ängelholm med utsikt över fälten.
Tiotalet golfbanor inom 25 km radie. Semesterhuset ligger nära kusten med långa fina sandstränder t ex Ängelholms havsbad, Båstad, Bjärred eller Lomma.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Allerum


Njut av herrgårdsliv i en av flyglarna till Stureholms gods. 7 separata sovrum, alla med egna namn och historia.

I den stora matsalen kan ni njuta av måltiden med utsikt över parken. Fina dagar är det härligt att sitta ute på terrassen och dricka eftermiddagskaffet eller förbereda kvällens grillning.
För barnen finns det lekplats. Möjlighet till aktiviteter efter överenskommelse med husägaren; biljard, lerduveskytte, jakt på fasan och hjort.Läs mer om bostaden och boka här!

 Jonstorp/Höganäs


I idylliska, lummiga Jonstorp finns denna stuga endast 200m från havet. I den härligt stora insynsskyddade trädgården finns gott om plats för lek och spel.

Den stora altanen och uteplatsen under tak ger möjlighet till mycket utevistelse. I det rymliga allrummet finns en mysig öppen spis att njuta av under svalare kvällar.
Ta handduken och gå från stugan ner till havet på 2 minuter. Här kan du njuta av Skäldervikens fina sandstränder och långgrunda barnvänliga vatten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skälderviken/Ängelholm


Fräsch gäststuga med uteplats på vacker trädgårdstomt nära havet för salta bad i Skälderviken. Dusch i separat byggnad.

Här kan ni besöka Ängelholm eller ge er ut på Bjärehalvön och strosa runt i Torekov och Båstad. Fräsch gäststuga med uteplats på vacker trädgårdstomt nära havet i Skälderviken.
2 rum o pentry, 4 bäddar, 31 kvm. Allrum: dubbelsäng, fåtöljer och TV. Sovrum: våningssäng. Pentry med bänkspis (2 plattor) micro, kyl/frysfack.
WC. Dusch i separat byggnad.Läs mer om bostaden och boka här!

 Vejbystrand/Båstad


I lilla Stora Hult som ligger direkt vid Vejbystrand finns detta härliga semesterhus. Huset rymmer 6 personer och i lilla gula annexet/gäststugan finns plats för ytterligare 2 personer.

Kanske något för ungdomarna att få rå sig själv eller kanske för mor och farföräldrar som vill ha det lite lugnt? I huvudbyggnaden finns allt man behöver för en bekväm semester. Ett av sovrummen har utgång direkt till trädgården och ett sovrum ligger i direkt anslutning till uterummet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Höganäs


Härligt semesterhus på fantastisk tomt nära väg med promenadavstånd både till bad och fiske i Skälderviken. Det är nära till Ven, Ängelholm och Helsingör med trevliga restauranger och god shoppingmöjligheter.

Härligt semesterhus på fantastisk tomt nära väg med promenadavstånd både till bad och fiske i Skälderviken. Det är nära till Ven, Helsingborg och Helsingör med trevlig shopping och bra restauranger.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Skälderviken


Fint hus på landet med underbart uterum där du kan njuta av en god middag på kvällen. Härligt område med stora möjligheter till sköna promenader.

Gångvstånd till bad och fiske i två stora dammar. Nära till Skälderviken med fina stränder.
Shopping gör du med fördel i Ängelholm, Helsingborg eller Helsingör. Passa på att ta en dagsutflykt till Ven med underbar natur och mysiga fikaställen. Detta är ett hus som ger dig många möjligheter till en skön semester.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Höganäs/Kullaberg


Fint semesterhus med uterum på inhägnad tomt, nära till bad i havet med fin sandstrand och barnvänlig badplats, där du också kan fiska. Semesterhuset ligger i ett villaområde på en lugn gata vid en återvändsgränd.

Du tar dig enkelt till Malmö, Båstad, Ängelholm eller Köpenhamn om du vill shopa. Vill du promenera har du Skåneleden precis utanför Ängelholm längs med kusten och för dig som vill cykla finns Kattegattleden, Sveriges första cykelled, från Helsingborg via Höganäs till Göteborg.Läs mer om bostaden och boka här!

 Ängelholm


Fin stuga med kamin, beläget i Klitterbyn, ca 500 m från Ängelholms Havsbad med fin härlig strand och bra bad. Stranden sträcker sig långt både åt norr och söder, t ex Lomma, Båstad, Torekov och Tylösand.

För dig som vill spela golf finns det 31 golfbanor inom 40 minuters bilfärd, Ängelholm är en av världens näst mest golfbanetäta områden. Stugans läge i Ängelholm gör att du enkelt kan ta dig vidare med tåg till Malmö, Köpenhamn, Helsingborg, Ystad och Simrishamn om du känner för det.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Ängelholm

Vegeån
Västersjön
Smedjeån
Fylleån
Rönneå inom Klippans kommun
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.