Vesljungasjöns FVOF

Annons

 Traryd


Originellt semesterhus med djärv och spännande arkitektur! Huset är sexkantigt, har byggts efter ekologiska principer där bara naturmaterial använts och är allergifritt. Huset håller en hög standard.

Golvvärme ger hög komfort i alla rum. Det finns även en kamin för mysiga braskvällar.
Runt huset löper en stor terrass med sjöutsikt. Vid vackra sjön Exen med bad och fiske (speciellt gädda och gös) 700 m, kan ni disponera en båt.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Älmhult


Trivsam, fräsch och välhållen stuga utanför Älmhult i Småland, med lugnt läge i ljusa och vackra omgivningar. På den stora altan kan ni njuta av sköna semesterdagar.

Till bad och sjön Möckeln är det ca 200 m. Båten ligger 1100 m från stugan och i sjön är det bra fiske efter gös, gädda och abborre.
Ägaren säljer fiskekort.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Vittsjö/Hässleholm


Fint semesterhus med braskamin på härlig sjötomt, panoramautsikt ut över sjön, båt med åror ingår. Semesterhuset ligger på en lugn bygata i Vittsjö.

Du har nära till bad och fiske i Pickelsjön och Vittsjön, där det finns kanot och båtuthyrning. Vittsjön hänger samman med ytterligare två sjöar, vilket ger stora möjligheter till långa härliga utflykter på vattnet.
Du har nära till Älgsafari i Markaryd, vill du bada i havet når du på ca en timma Åhus eller Halmstad med långa härliga sandstränder.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Finnhult/Agunnaryd


En charmig röd stuga med snickarglädje och en mysig veranda mitt i den småländska naturen. Entredörren är original sedan huset byggdes.

Kök och badrum är totalrenoverade och här finns det även golvvärme. Några av dörrposterna mot sovrummen är lite lägre.
Här finns en helt avskild baksida, där man njuter av naturen och en promenad ner till Vissjön. Fiske med handredskap tillåtet och en roddbåt finns att hyra till. Har ni tur kanske ni träffar på skogens konung eller annat vilt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Älmtaryd/Älmhult


Härliga fria ytor både inne och ute erbjuder detta semesterhus. Allrum med öppen spis på varje våningsplan.

Sköna trägolv i nästan hela huset. Bra fiske i Möckeln eller Tornasjön.
IKEA ca 20 km. Granne med S05612. Härliga fria ytor både inne och ute erbjuder detta stora, rymliga semesterhus, lämpligt för två familjer. Allrum med öppen spis på varje våningsplan.
Härlig, stor matplats. Sköna trägolv i nästan hela huset. Entredörren är mycket speciell. Cyklar finns att hyra.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Åsljunga/Örkelljunga


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hamneda/Älmhult


Trevlig och smakfullt inredd semesterlägenhet på Krantzgård som erbjuder ridturer på islandshästar. Boendet har en öppen planlösning samt en altan på gaveln där ni kan sitta och njuta samtidigt som ni tittar på hästarna.

Naturskönt läge mellan Hamneda och Älmhult i Kronobergslän i Småland. Ni har möjlighet att hyra båt och motor vid Hängasjön som har ett bra fiske.
Ni har möjlighet att boka turridningar på islandshästar och hyra SPA bad i separat byggnad hos ägaren.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Kruseböke/Älmhult 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Älmhult


Trevligt semesterhus, möblerat i äldre stil med tyst, lugnt, ljust och ogenerat läge. Mycket lämpligt för två familjer.

Huset ligger i öppet kulturlandskap med betande djur. Bra strövmarker.
Mycket bra gös-, gädd- och abborrfiske i Örsjön (3km). Egen båt- och grillplats vid sjön. Gör gärna besök på Linnes Råshult eller det första Ikeaverauhuset i Älmhult. Trevligt semesterhus, möblerat i äldre stil med tyst, lugnt, ljust o ogenerat läge.
Llämpligt för två familjer. Bra strövmarker.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Hishult/Våxtorp


Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och alla moderna bekvämligheter. Huset ligger lite avskilt mitt i naturen med närhet till fiskevatten och bad både i insjö och hav.

Vallåsens skidanläggning ligger i närheten. Fräscht semesterhus med bibehållen gammaldags charm och stor härlig uteplats för sommarens grillkvällar.
I köket finns en fungerande gammal vedspis och om man vill mysa under kalla kvällar kan man tända upp braskaminen i vardagsrummet.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Hishult/Våxtorp

Lagan, Hjörneredssjön
Hultasjön, Gårdsjön, Krokasjön och Vemmentorpssjön
Hjälmsjön Pinnån
Västersjön
Bälingesjön
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.