Kilsbergen Sportfiske (Ädelfiske)

 Svartå/Örebro


Med storslagen natur och invid sjön Lillbjörken ligger detta rymliga semesterhus. Passar bra för det lite större sällskapet.

Båt finns att tillgå. Bastu i träningsrummet.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Alkvettern


Stort och rymligt semesterhus endast 100 m från sjön Alkvettern där ni finner en anlagd badplats med bryggor och sandstrand. Området erbjuder också bra fiske i sjön Möckeln.

Huset omges av vacker natur med skog och ängar att vandra i. I huset, som är i två plan, finns stort kök och stort vardagsrum att umgås i.
Det finns även en bastu. Närbelägna Karlskoga har ett bra utbud av restauranger, butiker och annan service. Här finns också badhus och t ex Nobelmuseet.Läs mer om bostaden och boka här!

 Storfors


Mysig stuga belägen i skogsbrynet, här hittar man rikligt med bär och svamp. I området är möjligheten stor att stöta på skogens konung; Älgen.

Semesterbostaden har begränsade ytor men är väl disponerad. Här finns ett fräscht badrum med tvättmaskin.
I allrummet finns bäddsoffa för två och en härlig braskamin. Litet kök med alla förnödenheter. Nära till anrika Grythyttan med matens hus och välkänt Gästgiveri.Läs mer om bostaden och boka här!

 Storfors


Enkelt möblerad stuga, belägen i mycket viltrikt område. Nära till sjö och har du tur möter du kanske en älg eller ser en bäver i sjön.

Möjlighet för erfarna ryttare att hyra häst. Här kan ni njuta av lugnet och naturen.
Enkelt möblerad stuga, belägen i mycket viltrikt område. Nära till sjö. Möjlighet för erfarna ryttare att hyra häst. Till Kristinehamn 25 km och här kan ni bl a beskåda Picasso skulpturen.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Nora


Stuga med åretruntstandard med utsikt över sjön Vikern. Badstrand tillgänglig i sjön Vikern eller Norasjön.

Stugan är belägen i natursköna Bergslagen ca 1 mil från Nora, en trästad med veteranjärnväg, hyttor och gruvor. Ca 1,5 mil till 18 håls golfbana, 5 km till minigolf, affärer och restaurang.
Stuga med åretruntstandard med utsikt över sjön Vikern. Badstrand tillgänglig i sjön Vikern eller Norasjön. Stugan är belägen i natursköna Bergslagen ca 1 mil från Nora.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Finnerödja


I vackra omgivningar, med ängar och skog som närmsta granne ligger denna fina stuga som varligt renoverats. Generösa gräsmattor för lek och spel.

Skogen är rik på älgar och rådjur som ni kanske möter på en av era promenader på de kilometerlånga skogsvägarna vid huset. I skogen finns blåbär, lingon och hallon som kan plockas när det är säsong.
Bara några hundra meter från huset finns en barnvänlig badplats med långgrund finkornig sandstrand.Läs mer om bostaden och boka här!

 Finnerödja


I vackra omgivningar finns detta semesterhus med ängar och skog som närmsta granne. Generösa gräsmattor för lek och umgänge.

Promenera på de kilometerlånga skogsvägarna intill huset. Skogen är rik på älgar och rådjur.
I vackra omgivningar finns detta semesterhus med ängar och skog som närmsta granne. Generösa gräsmattor för lek och umgänge. Huset renoverades 2015. Ta en promenad på de kilometerlånga skogsvägarna intill huset.
Skogen är rik på älgar och rådjur.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Släbråtsviken/Storfors


Här bor du med mycket vacker utsikt och sjötomt med egen brygga och båt som ingår i detta boende. Huset ligger endast ca 40 m från sjön.

Sjön Ullvättern ingår i ett stort sjösystem som förbinder många sjöar. Bredvid stugan finns ett trevligt skogsområde att vistas i.
Här kan barnen leka i fin värmländsk skog. In till samhället Storfors är det 3 km och där finner man både affärer och restauranger. Större utbud av det finns i Kristinehamn som ligger 24 km från boendet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Kumla


Välkomna till ett semesterhus i Kumla/Örebro. Bokar ni en semestervecka på höst och vinter finns en badtunna på altanen.

Om ni vill ha skugga finns det en veranda under tak. Stor tomt med fruktträd.
I huset finns diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare för en smidig semester. I vardagsrummet finns en stor smart-TV. Även gratis Wi-Fi ingår.Vill ni besöka ett äventyrsbad finns det i Örebro och heter Lost City - Gustavsvik.Läs mer om bostaden och boka här!

 Finnerödja


Flygelbyggnad på anrika Skagersholms Herrgård som driver ett aktivt jordbruk. 400m till sjön Skagern som är en av Sveriges artrikaste sjö.

Om man vill ta med sin egen häst finns det tillgång till bete och stall. Husägaren bor i huvudbyggnad.
Flygelbyggnad på anrika Skagersholms Herrgård som driver ett aktivt jordbruk. Husägaren bor i huvudbyggnaden. Om man vill ta med sin egen häst finns det tillgång till både bete och stall. Kontakta husägaren om detta i förväg.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Finnerödja

Gårdsjön, Narven och Långtjärn
Unden
Toften, Testen och Teen
Edsån
Östra och Västra Laxsjön, Örkaggen mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.