Viskan Samfällighetsförening TVV

 Veddige


Sommarhus med hög standard och stora öppna ytor. Sitt på den härliga altanen och ät din frukost eller grilla något gott samtidigt som du kan njuta av lugnet och den härliga utsikten över de böljande vetefälten.

Detta sommarhus totalrenoverades 2017 och håller en hög standard. Huset har stora härliga öppna och ljusa ytor.
Vardagsrummet har en mysig braskamin där du kan njuta mörka sommarkvällar.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bua/Varberg


Mitt i det idylliska fiskesamhället Bua, direkt vid kusten, ca 20 km norr om Varberg, ligger denna rymliga renoverade lägenhet i en större suterrängvilla. Ni bor i en del av huset, med egen ingång.

Skyddad terrass och stor trädgård. Fräscht kök kombinerat allrum med bekväm bäddsoffa.
2 sovrum med vardera 2 sängar, stort allrum, separat helkaklat WC samt duschrum, tillgång till tvättstuga med 2 tvättmaskiner och 1 torktumlare.Läs mer om bostaden och boka här!

 Frillesås


I den sommaridylliska kustorten Frillesås ligger denna söta lilla stuga belägen. Området är lugnt och fridfullt och det är endast 200 m ner till havet där man kan bada, fiska eller ligga och sola.

Det finns 2 härliga badvikar Torstensvik eller Vallersvik som båda har erbjuder bad från stränder eller klippor. Torstensvik har även en handikappramp för personer med nedsatt rörlighet.
I det lilla samhället finns både mataffär samt restaurang.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Åsa/Kungsbacka


Välkommen till Åsa som är ett av Sveriges trevligaste semesterparadis. Detta fantastiska hus, ostört beläget på ett berg, har panoramautsikt över havet från alla rummen i huset.

Golvvärme i alla rum. Fastigheten är renoverad och tillbyggd under 2004/05 och ligger endast 25m från strandlinjen och nära brygga, fint bad och fiske.
Tomten är stor och kring huset finns tre öppna terrasser där man kan följa solen under dagen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Förlanda/Fjärås


Trivsam stuga med utsökt och privat läge på stor sjötomt. Terrass med sjöutsikt.

Egen brygga. Badplatsen 300 m bort nås med båten.
Djupborrad brunn. Shopping och trevliga restauranger i Kungsbacka. Ridning på islandshästar i närheten. Varberg med bl a fästning 45 km.
OBS! Ej tillåtet med bensinmotor i sjön. Trivsam stuga med utsökt och privat läge på stor sjötomt. Terrass med sjöutsikt. Egen brygga.
Badplatsen 300 m bort nås med båten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Källsjö/Ullared


Välvårdat, mysigt semesterhus med öppen och spännade planlösning, beläget i välordnad fritidsby i Källsjö. Området är känt för sina mycket natursköna och sjörika omgivningar.

Allrum med braskamin. Solig och insynskyddad altan.
100 m från huset finns en gemensam anläggning med utomhuspool (öppen under juli månad), bastu, bordtennislokal, boulebana, lekplats, roddbåt, tvättstuga och tillgång till tennisbana. Fiskemöjligheter i sjön Barken. 10 km till Ullared med Sveriges största lågprismarknad.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Källsjö/Ullared


Semesterhus naturskönt beläget i populära Kvarnfallsringen/Källsjö. Både huset och området är väldigt barnvänligt.

Här kan både stora och små trivas och man kan bo här året runt. Genomgående ljus inredning och uteplats både på framsidan och på baksidan av huset, så man kan få sol både morgon och kväll.
Braskamin värmer gott på kvällen. Huset ligger i ett stugområde, uppdelade i gula, röda, bruna och vita byn. Allt väldigt välordnat.Läs mer om bostaden och boka här!

 Källsjö/Ullared


Rymlig lägenhet i Källsjö i Halland med en stor, skyddad terrass i naturskön omgivning. Från lägenheten är det 500 meter till sjö med fritt fiske och 1 km till badplats vid sjön Barken.

Ca 10 kilometer till Ullared med lågprisvaruhus. Lekplats med gungor och sandlåda 50 m bort.
Ca 40 km till Varberg med fästning och fina stränder vid havet. Rymlig lägenhet med stor, skyddad terrass i by med naturskön omgivning. 500 m till badsjö med fritt fiske samt 10 km till Ullared med lågprisvaruhus.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Tvååaker


Stugan ligger mycket naturskönt i Åkulla Bokskogar som är Europas nordligaste bokskog tillsammans med 3 andra stugor. Från allrummet har ni direkt utgång till stor altan med utemöbler och underbar sjöutsikt med Åkulla Bokskogar bakom.

Med utsikt över Humsjön och intill Skärsjön. På Skärbacks Gård finns det tillgång till bad bara för stugornas gäster samt ägarens familj.
Den som vill fiska abborre/gädda eller ta en båttur på sjön kan hyra båt.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Tvååaker


Stugan med utsikt över Humsjön. Ni har tillgång till bad för stugornas gäster samt ägarens familj.

Den som vill fiska abborre/gädda eller ta en båttur på sjön kan hyra båt. Runt stugknuten finns det 12 vandringsleder.
Stugan ligger mycket naturskönt i Åkulla Bokskogar som är Europas nordligaste bokskog. Från allrummet direkt utgång till den stora altanen med underbar sjöutsikt med Åkulla Bokskogar bakom. I dess omedelbara närhet är sjöarna Skärsjön och Humsjön samt 3 stugor till.

 


Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Tvååaker

Skärsjön, Byasjön, Ottersjön, Älvasjön mfl
Yasjön, Äntasjön och Stora Asjön
Svarten, Boksjön, Stora Mellsjön m.fl
Stora Neden, Furesjön, Gällarpesjön samt Gällsjön
Säm-Iglasjöns FVOF
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz. Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se