Viskan Samfällighetsförening TVV

 Åskloster


I utkanten av den lilla byn Nyebro ca 2 km från Åskloster ligger detta semesterhus med stort vardagsrum, 3 sovrum och tillhörande bastubyggnad. Intill husets tomt rinner Viskan med bra fiskemöjligheter.

Viskan är en stor å med bredd från 5 - 80 meter och är en av de 4 berömda åar som mynnar ut i Halland. I Viskan kan man fiska Havsöring och Lax.
Från den vedeldade bastun med fönster har man utsikt över Viskan.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Veddige


Detta sommarhus totalrenoverades 2017 och håller en hög standard. Huset har stora härliga öppna och ljusa ytor.

Vardagsrummet har en mysig braskamin där du kan njuta mörka sommarkvällar. Köket är stort och luftigt och där kan man vara många tillsammans för att laga sina måltider och mingla kring köksön.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Bua/Varberg


Lägenheten med egen ingång och skyddad terrass i en del av hus, i idylliska fiskeläget Bua. Fina badstränder/klippbad.

Hamn med fiskaffär, sjöbodar, restaurang. Gångavstånd till mataffär, bageri, pizzeria mm.
Mitt i det idylliska fiskesamhället Bua, direkt vid kusten, ca 20 km norr om Varberg, ligger denna rymliga renoverade lägenhet i en större suterrängvilla. Ni bor i en del av huset, med egen ingång. Skyddad terrass och stor trädgård. Fräscht kök kombinerat allrum med bekväm bäddsoffa.Läs mer om bostaden och boka här!

 Frillesås


I den sommaridylliska kustorten ligger denna söta lilla stuga. Här kan ni njuta av solnedgång och måltid på altanen.

Området är lugnt och fridfullt och endast 200 m till havet där ni kan bada, fiska eller ligga och sola. I den sommaridylliska kustorten Frillesås ligger denna söta lilla stuga belägen.
Området är lugnt och fridfullt och det är endast 200 m ner till havet där man kan bada, fiska eller ligga och sola.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Åsa/Kungsbacka


Välkommen till Åsa som är ett av Sveriges trevligaste semesterparadis. Detta fantastiska hus, ostört beläget på ett berg, har panoramautsikt över havet från alla rummen i huset.

Golvvärme i alla rum. Fastigheten är renoverad och tillbyggd under 2004/05 och ligger endast 25m från strandlinjen och nära brygga, fint bad och fiske.
Tomten är stor och kring huset finns tre öppna terrasser där man kan följa solen under dagen.Läs mer om bostaden och boka här!

 Åsa


Med havsutsikt från frukostaltanen i denna ljusa sommarstuga kan man finna lugn och ro. Stugan har en härlig öppen planlösning med ett stort ganska nyligen renoverat kök med all utrustning man kan behöva.

Allrummet har en braskamin samt stora fönster mot havet. Altan nummer 2 når du också från allrummet där en loungemöbel är placerad.
2 sovrum, det ena med en dubbelsäng och det andra med en våningssäng, där finns även en uppfällbar tältsäng om så önskas. Stugan har en härlig trädgård för lek.Läs mer om bostaden och boka här!

 Förlanda/Fjärås


Trivsam stuga med utsökt och privat läge på stor sjötomt. Terrass med sjöutsikt.

Egen brygga. Badplatsen 300 m bort nås med båten.
Djupborrad brunn. Shopping och trevliga restauranger i Kungsbacka. Ridning på islandshästar i närheten. Varberg med bl a fästning 45 km.
OBS! Ej tillåtet med bensinmotor i sjön. Trivsam stuga med utsökt och privat läge på stor sjötomt. Terrass med sjöutsikt. Egen brygga.
Badplatsen 300 m bort nås med båten.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Källsjö/Ullared


Välvårdat, mysigt semesterhus med öppen och spännade planlösning, beläget i välordnad fritidsby i Källsjö. Området är känt för sina mycket natursköna och sjörika omgivningar.

Allrum med braskamin. Solig och insynskyddad altan.
100 m från huset finns en gemensam anläggning med utomhuspool (öppen under juli månad), bastu, bordtennislokal, boulebana, lekplats, roddbåt, tvättstuga och tillgång till tennisbana. Fiskemöjligheter i sjön Barken. 10 km till Ullared med Sveriges största lågprismarknad.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Källsjö/Ullared


Semesterhus i fritidsbyn Kvarnfallsringen/Källsjö. I området gemensam utomhuspool (sommar), bastu, bordtennisrum och tvättstuga.

10 minuter till Ullared. Nära bad och fiske i sjö.
Solig insynsskyddad trädgård. Semesterhus naturskönt beläget i populära Kvarnfallsringen/Källsjö. Både huset och området är väldigt barnvänligt. Här kan både stora och små trivas och man kan bo här året runt.Läs mer om bostaden och boka här!

 Tvååker


Stugan ligger mycket naturskönt i Åkulla Bokskogar som är Europas nordligaste bokskog. Från allrummet direkt utgång till den stora altanen med underbar sjöutsikt med Åkulla Bokskogar bakom.

I dess omedelbara närhet är sjöarna Skärsjön och Humsjön samt 3 stugor till. På Skärbacks Gård finns det tillgång till bad bara för stugornas gäster samt ägarens familj.
Den som vill fiska eller ta en båttur på sjön kan hyra båt. Runt stugknuten finns det 12 vandringsleder med olika längd.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Tvååker

Skärsjön, Byasjön, Ottersjön, Älvasjön mfl
Yasjön, Äntasjön och Stora Asjön
Svarten, Boksjön, Stora Mellsjön m.fl
Stora Neden, Furesjön, Gällarpesjön samt Gällsjön
Högvadsån
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.