Vrångsälvens FVOF

 Charlottenberg


Avskilt beläget, med panoramautsikt över Nordsjön och lummig, skog i Värmland. Mycket rofyllt område lämpad för promenader och bärplockning.

En kort biltur tar er till Charlottenberg, som vuxit till ett köpcentrum med alla förnödenheter. Stor härlig vidmarksstuga med öppen planlösning och plats för 2 familjer.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Charlottenberg


Avskilt beläget hus, med panoramautsikt över Nordsjön och lummig, skog i Värmland. Mycket rofyllt område lämpad för promenader och bärplockning.

En kort biltur till Charlottenberg som har ett köpcentrum med alla förnödenheter. 10 min biltur till Valfjället.
Stor härlig vildmarksstuga med öppen planlösning och plats för 2 familjer.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotsfors


Ett trevligt boende med stor terrass och utanför finns ett härligt grönområde. Kanot ingår.

I området hittar du många fina sjöar som du kan bada, fiska eller paddla i och utanför dörren finns fina vandringsmöjligheter. Ett trevligt boende med bra läge.
Terrassen är stor och utanför finns ett stort grönområde. I området hittar du många fina sjöar som du kan bada, fiska eller paddla i. Precis utanför dörren finns fina vandringsmöjligheter.Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotsfors


Ett trivsamt boende med stor terrass i ett lugnt och bra läge. Här finns många fina sjöar för bad, fiske eller paddling och precis utanför dörren finns fina vandringsmöjligheter.

Eda kommun har hela 10 naturreservat, och närhet till ingenmanslandet Morokulien samt ett välkänt glasbruk, Magnor i Norge, där man kan få se glasblåsning för hand. I Charlottenberg finns ett stort köpcentrum med många välkända butikskedjor.
Arvika, 35 km från boendet, är en liten stor trevlig stad.Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotfors


Välkommen till hjärtat av Värmland. Vistegården är ett idylliskt beläget semesterhus, i slutet av en vacker björkallé.

Huset är omgivet av hundra år gamla ekar. Den stora trädgården skuggas av träd som ger svalka i sommarvärmen, men där det även finns soliga ställen och utrymme för lek och vila.
För den som verkligen vill njuta av semestern, lägga dig i hängmattan och lyssna på humlornas surr. Från Vistegården är det kort avstånd till Eda golfklubb som är en 18-hålsbana.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Åmotfors


Lantligt beläget semesterhus som ligger bredvid bondgård med kor. Mycket vacker idyll ca.

20 km från gränsen till Norge. Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp.
Här finns också mycket vilda djur såsom varg, lo, rådjur och älg. I området kan man, med lite tur få se de ovanliga vita älgarna. Endast 8 km till mycket populära och familjevänliga alpinanläggningen, Valfjället. Huset har varligt renoverats till en mycket bekväm och fräsch villa.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Arvika


Mycket vackert beläget semesterhus med panoramautsikt över Nysockensjön. Stor, överbygd terrass.

Båt och kanot ingår för spännde bad- och fiskeutflykter. Stugan har en öppen planlösning med högt till tak.
Välutrustat kök och ett härligt vardagsrum i linje. Härifrån har man en fantastisk utsikt över natur och vatten. Mycket fräscht, kaklat badrum med dusch. På plan två finns sovutrymmet som har öppen planlösning med vikväggar.
Egen trädgård i nära anslutning till stranden.
Läs mer om bostaden och boka här!

 Sulvik/Arvika


Semesterhus beläget nära Älgå, 70 m från sjön Glafsfjorden. Dricksvatten hämtas i källa 200 m.

Nära landsväg, men omgiven av träd och buskage som skymmer vägen. Nära till Älgå spiksmedja och Älgå Hembygdsgård.
Lenungshammar – informationscentralen i Glaskogens naturreservat - ca 30 km. Semesterhus beläget 70 m från sjön Glafsfjorden. Dricksvatten hämtas i källa 200 m. Nära landsväg.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gunnarskog


Trevlig och välskött stuga i lugn och naturskön omgivning. Högt läge med härlig utsikt över trakten och sjön Gunnern.

Skogen runt knuten och vid sjön finns det brygga och badmöjlighet. Arvika 14 km.
Internet via fiber. Trevlig och välskött stuga i lugn och naturskön omgivning 14 km från Arvika. Högt läge med härlig utsikt över trakten och sjön Gunnern. Internet via fiber.
Skogen runt knuten och vid sjön finns det brygga och badmöjlighet.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

 Gettjärn/Sunne


Välkommen till Gettjärn som ligger 12 km från Sunne. Här bor du i en lägenhet i lantlig miljö mitt i byn Gettjärn med utsikt över åkrar och skog.

Huset består av 3 lägenheter och Studion Må bra. Er lägenheten är i markplan och har kök med matplats, sovrum med en dubbelsäng, en enkelsäng och en våningssäng samt dusch och wc.
Till sjön Rottnen är det ca 2 km och där finns badplats och fiskemöjlighet. En fin utflykt är att besöka naturreservatet Gettjärnsklätten som ligger några km från boendet.Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Gettjärn/Sunne

Aplungen, Gråsjön mfl
Ängssjön, Rötjärn, Märrtjärn mfl
Värmeln
Badasjöarna m.fl sjöar
Treen, Mangen, Trehörningen, mfl
 Husen som visas på iFiske presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information!
 Din varukorg är tom.