Yxesjöarnas FVOF

Annons

 Åmotfors


Lantligt beläget semesterhus som ligger bredvid bondgård med kor. Mycket vacker idyll ca.

20 km från gränsen till Norge. Skog och mark kring semesterbostaden är rik på bär och svamp.
Här finns också mycket vilda djur såsom varg, lo, rådjur och älg. I området kan man, med lite tur få se de ovanliga vita älgarna. Endast 8 km till mycket populära och familjevänliga alpinanläggningen, Valfjället. Huset har varligt renoverats till en mycket bekväm och fräsch villa.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Årjäng


Ensligt belägen stuga med terrass och utsikt ner mot Stora Lee, där ligger bryggan och båten som ingår för spännande bad och fiskeutflykter i de renaste vatten. Sjön ingår i det stora sjösystem som delvis täcker nordvästra Värmland och Dalsland.

Ni bor i en härlig vildmarksstuga som innehåller tre sovrum, ett mycket fräscht badrum och ett välutrustat kök, Vardagsrummet har förstås en braskamin och gränsar till terrassen. I området finns oändliga, orörde skogar rika på bär, svamp och älg.
Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Bjorkeviken Årjang


Välkommen till detta trevliga boende med vacker utsikt över fält och sjö. Boendet har 2 vardagrum, kök, badrum med dusch och 7 sovplatser som är fördelade på 4 sovrum.

Den trevliga terassen har stor yta och fin utsikt mot sjön. Till sjön, Stora Le, är det ca 300 meter och här kan man bada, fiska eller ta en tur med båten som ingår i detta boende.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Mitandersfors


Välkommen till den lilla byn Mitandersfors som ligger nära gränsen till Norge. Här finner man lugnet, fina paddelleder och en känd vandringsled.

Finnskogsleden är en 240 km lång vandringsled som går genom byn. Leden går genom varierad terräng med mycket skog, myrar och vattendrag både i Sverige och Norge.
I närheten av boendet finns sjöar och en med badplats. Cafe och en restaurang som har öppet delvis under sommaren finns i närheten.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Årjäng


Här har du sommarparadiset ! Ett härligt, fräscht hus med stora generösa ytor, beläget precis intill sjön Foxen. Roddbåt med motor samt kanot ingår.

Avsluta gärna en härlig dag vid vattnet med att grilla er egenhändigt fångade fisk i solnedgången. Sådant man minns långt in på hösten.
Området är bär- och svamprikt, har man tur ser man skogens konung - älgen! Privat brygga och båtplats. Extra båt och motor kan hyras av ägaren vid förfrågan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Töcksfors/Årjäng


En alldeles underbar semestervilla med panoramautsikt över ängar och Gårviken i sjön Foxen. 75 m till stranden där båten ligger för utflykter i det rika sjösystemet.

Huset har stora ljusinsläpp och väl tilltagna ytor både inne och ute. Endast 20 km till Töcksfors med restauranger och stormarknad.
Bra bär- och svampmarker i omgivningarna. Man får lov att ta med sig egen båt, men då betala 1500:- SEK/vecka för båtplatsen, som betalas till husägaren.

  


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Båtstadsviken/Östra Viker


Trevlig semesterstuga med en öppen planlösning i Värmland nära norska gränsen. Beläget i skogsbrynet med härlig utsikt från den väl tilltagna terrassen över sjön Foxen.

Sjön är sportfiskarens dröm med regnbågslax, gädda, abborre mm. Gott om vilt i området och har du tur kan du få se skogens kung, älgen.
Naturen här är även rik på bär och svamp. Här får du en unik naturupplevelse utöver det vanliga. Roddbåt med motor samt kanot ingår. Extra båt och motor kan hyras av ägaren vid förfrågan.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Töcksfors/Årjäng


Fin stuga i mycket vacker miljö, belägen på strandtomt i skogsbrynet med härlig utsikt över sjön Foxen - Stora Le. Solnedgångarna från den underbara terrassens grillkvällar blir minnen man bär med sig.

Sjön är sportfiskarens dröm med regnbågslax, gädda, abborre, siklöja, ål mm. På tomten finns egen brygga och en roddbåt med 4 hk motor, samt kanot ingår.
Extra båt och motor kan hyras av ägaren vid förfrågan. Fiskekort kan köpas.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Östra Viker


Fantastiskt läge och ett mycket trevlig semesterhus byggt 2017 med en öppen planlösning vid sjön Foxen. Huset är beläget i skogsbrynet med en härlig utsikt över sjön från den väl tilltagna terrassen.

Sjön Foxen är sportfiskarens dröm med regnbågslax, stor gädda, abborre mm. Det är även gott om vilt i området, så har du tur kan du få se skogens kung, älgen.
Naturen här är även rik på bär och svamp. Här får du en unik naturupplevelse utöver det vanliga. Kanot ingår.

 


Läs mer om bostaden och boka här!

Annons

 Långserud


Härlig 'vildmarksvilla' med åretruntstandard. Semesterhuset har stora ytor för umgänge och rekreation.

Promenadavstånd till en underbar bad- och fiskesjö. Eluppvärmd badtunna utomhus.
Läs mer om bostaden och boka här!Fiskeområden i närheten av Långserud

Svansjöarna, Ämmeskogsjön, Eldan mfl
Stora Bör, Lilla Bör mfl
Ömmeln
Summeln
Stora Gla m fl vatten
 Husen som visas på iFiske är annonser och presenteras i samarbete med Stugor.biz eller i egen regi (De som har en grön ram). Bokningar som görs betalas direkt med uthyraren, dvs. iFiske äger inte avtalet med husägaren, vi förmedlar bara en kontakt. Varje hus har förmedlingsföretaget besökt och utifrån det satt pris och kvalitetsäkrat det. Vill ni synas här och marknadsföra ert boende? kontakta oss för information! De texter och foton som syns i annonserna kommer från externa företag, oftast Novasol. Vi på iFiske kan inte ändra på text eller bild, utan hänvisar till stuguthyrarens kundtjänst för respektive boende. Det finns möjlighet att köpa en annonsplats på denna sida direkt av iFiske, kontakta oss för mer information.
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se