Bertejaure Gård

Bertejaure

Kartan merkkien selitys
  Västerbottens län / Sorsele kunta.

 Karttapisteet

 Båthus

Båthuset vid sjön är en viktig stödpunkt för vårt företagande - ekologiskt bo på lantgård. Här slutar den guidade turen och vi lastar om packningen till roddbåtarna. Därefter förflyttar vi oss till norra stranden av sjön, till Breidaviken för inkvartering. Plats för din packning, för vår personal och för reservdelar, material, drivmedel, båtar och flytvästar, åror etc.

 Information

Angiven bro över Höbäcken finns ej i verkligheten. Den spång som fanns på platsen spolades bort i vårfloden 2018 och har inte ersatts med någon ny.

 Information

Denna bro över Breidabäcken är avstängd och farlig att beträda. Vårfloden har upprepade gånger försämrat brons kondition och vi kan inte garantera säkerheten. Troligen kommer den att rivas. Detta skrivet 2021-02-08.

 Information

Den bro som kartan anger på denna plats har inte funnits på över fyrtio år. Vi ställer oss frågande till varför den finns kvar på kartan.

 Information

Bron på denna plats är av god kvalitet och nyligen renoverad. Det är tryggt att gå från norra till södra stranden av Racksjöbäcken.

 Stuga / Boende

Bertejaure Fiskecamp erbjuder åtta bäddar i två kojor vid vattnet. Här finns utomhus grillplats och bastu.

 Stuga / Boende

Bertejaure Fiskecamp erbjuder reservkoja för boende på naturskön plats. Med upp till tre bäddar.

 Stuga / Boende

Reservboende för Bertejaure Fiskecamp - tre bäddar och utrustning för självhushåll. Fin koja belägen på en ås mellan Mittisjön och Östra sjön.

 Ny polygon 658

Muita kalastusalueita alueen Bertejaure Gård lähiympäristössä

Hemsjön, Lilla Stenträsk m fl vatten
Storumansjön, Umnässjön, Girjesån m fl vatten
Gardsjöbäcken
Umnässjö, Stenträsket och Holmträsket
Övre och Nedre Boksjön m fl vatten
Gippmokksjöarna
Långvattnet, Volvobäcken samt Lubbsbäcken.

Yhdistetyt kalastusalueet paikassa Västerbottens län
 HUOM - iFiske:n aluekartat ovat suuntaa antavia. Halutessasi alueesta tarkkoja karttoja ota yhteyttä suoraan paikalliseen maakuntaan tai kalastusyhdistykseen.
 Ostoskorisi on tyhjä.