Fiskerapport Antens FVOF #415891

01-20  Jim Larsson
 Fiskemetod:Pimpel
 Bästa bete:Balanspirk
 Anten
 • Ingen fisk
 Anten

Vädret denna dag, 2024-01-20

Klockslag 01:00 05:00 08:00 10:00 13:00 16:00 19:00 22:00
Temperatur-0.1°C-2.4°C-7.5°C-8.3°C-7.4°C-6.1°C-4.0°C-0.5°C
Väder
Snö

Mjuk snö

Skuggande moln

Molnigt

Skuggande moln

Skuggande moln

Mjuk snö

Mjuk snö
Molnighet100%100%96%74%100%99%100%100%
Lufttryck1004 hPa1008 hPa1013 hPa1015 hPa1017 hPa1018 hPa1018 hPa1017 hPa
Vindstyrka1.1 m/s2.5 m/s2.0 m/s1.5 m/s0.8 m/s1.6 m/s3.9 m/s4.8 m/s
Vindriktning

Ö (109°)

N (3°)

NNÖ (31°)

NÖ (52°)

Ö (102°)

SÖ (149°)

SSÖ (176°)

S (189°)
Luftfuktighet99%97%95%92%85%92%96%97%
Väderdata från OpenWeatherMap

Fiskerapporter, Antens FVOF

05-27  Niklas Eliasson
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Jigg / Mjukbete (Fiskliknande)
 Anten
 • 1 st Gädda  på 5.0 kg.  "Välmående fisk"   (  Återutsatt!)
05-08  Marcus Wettréus
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Wobbler mellan (11-20 cm)
 Anten
 • 1 st Gädda  på 0.8 kg.  (  Återutsatt!)
01-21  Hugo Nyberg
 Fiskemetod:Ismete
 Bästa bete:Död fisk
 Anten
 • 1 st Gädda  på 1.7 kg.  (  Återutsatt!)
01-21  Hugo Nyberg
 Fiskemetod:Ismete
 Bästa bete:Död fisk
 Anten
 • 1 st Gädda  på 5.7 kg.  (  Återutsatt!)
05-31  Veronica Pham
 Fiskemetod:Spinnfiske
 Bästa bete:Spinnerbait
 Anten
 • Ingen fisk
05-25  Tony Appelvik
 Fiskemetod:Jerkbait
 Bästa bete:Jerkbait / Swimbait
 Anten
 • 8 st Gädda  på totalt 14.1 kg, Snittvikt 1.76 kg.  "Nej tävling allt hullinglöst och återsatt efter vilat i hov och livliga igen. Största gödda 14,1kg andra bara mätta snabbt ej vikt. 124cm 93,83,77,74 och några små ca 60cm"
 • 1 st Gös  på 4.5 kg.  "Nej åter släppt efter rek så ok.82cm"
05-24  Dennis Karlsson
 Fiskemetod:Pimpel
 Bästa bete:Balanspirk
 Anten
 • 18 st Gädda  på totalt 5.0 kg, Snittvikt 0.28 kg.  "4 gäddor, 2 gösar små, ca 10 abborrar alla återutsatta"   (  Återutsatt!)
05-26  Michael Bergström
 Fiskemetod:Vertikalfiske
 Bästa bete:Jigg / Mjukbete (Svans/Grub)
 Anten
 • Ingen fisk

 Din varukorg är tom.