Västra Götalands län

 Kommun:


Västra Götalands Län är beläget i Sydvästra delen av landet, största staden inom Länet är Göteborg. Länet omfattar hela landskapet Bohuslän, huvuddelarna av Dalsland och Västergötland samt mindre delar av Halland och Värmland, de gränsar även till Örebro, Jönköping, Östergötland och Halland.

Eftersom Västra Götalands Län innefattar så många landskap så är naturen mycket skiftande, med allt från Skogslandskap, Bergslandskap, Slättlandskap till Kustlandskap.
Fisket bjuder på stor variation. Här har du stora möjligheter till havsfiske, och sötvattensfiske i mängder av olika vattendrag och sjöar. Den största sjön är Vänern. Förutom ett stort antal sjöar så finns här även en mängd rinnande vattendrag. De finns Lax i ett tiotal av länets vattensystem, och mer än 200 vattendrag med förekomst av Havsöring.

Fiskeområden i Strömstad kommun

  Borås kommunfiskekort

Annonser

Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
Tivedsporten Eco Camp - Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.
Smålandsfiskarna - En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.
Här säljer vi fiskekort online!Här säljer vi ej fiskekort än

Fiskerapporter

Senaste fiskerapporterna 
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se