Södra Sämsjöns FVOF

 

Södra Sämsjön

Södra Sämsjön är en lång och vacker sjö. Den sträcker sig mellan Månstad i söder och Vegby i norr. Sjöns botten varierar mellan grunda bevuxna bottnar till djupa partier där 28 meter är djupast. En av de djupaste sjöarna i Sjuhäradsbygden.

Sjön erbjuder ett varierat och spännande fiske. Sjön är känd för sina välväxta gäddor och stora abborrar. Gäddfisket har på senare är blivit en turistattraktion. Möjligheten att fiska från land är goda och fiskar du från båt har du mycket att utforska då det är stor variation i djup och bottentyp.

Nu finns en helt ny djupkarta tillgänglig.  Den är gjord med modern teknik och mycket detaljerad. Kartan säljs i lokala sportfiskebutiker, i bokhandeln, på Ulricehamns turistbyrå och på Vegby Camping i inplastat utförande för bästa hantering på land, i båt eller på isen. Djupkartan finns även i digitalt utförande för Lowrace plottrar. Se Kontaktpersoner nedan för info eller köp. 


 

Org ID: 534, Area 884

Södra Sämsjöns FVOF


Kontaktpersoner

Enar Hemmings:
073 - 182 11 58
enar.hemmings@telia.com  
  

Annonser

Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
Tivedsporten Eco Camp - Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.
Smålandsfiskarna - En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.

Andra fiskeområden i närheten av Södra Sämsjöns FVOF

 • Fästereds SFF
 • Boanäs SFF
 • Övre Åsunden
 • Torpasjön
 • Grytteredssjön

Fiskeområden i Västra Götalands län
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se