Flians Övre FVOF

 

Flians övre

Flian som avvattnar Hornbogasjön är vida känt för sitt fina fiske av framförallt Id och Färna. Det finns även god tillgång på Gädda, Aborre och Mört. Ån som sträcker sej 75km varav ca 6 km inom våra fiskevatten är ett biflöde till Lidan som tar sej vidare till Vänern. Utmed sträckningen från Sjöns utskov till väg 184 (mellan Skara och Falköping) finns fina möjligheter att finna lite svårtillgängliga platser där fisket generellt är lite bättre. Annars är bästa fisket beläget direkt nedströms utskovet.


 

Org ID: 925, Area 887

Flians Övre FVOF

Föreningen bildades -91 som svar på när Hornborgasjöns utlopp byggdes om för att reglera vattenståndet i sjön. Den har verkat för att säkerställa en tillräcklig vattenförsörjning i ån med tillfredsställande syrenivåer.
Målet är att värna de fiskearter som har förutsättningar att leva i ån.


Kontaktpersoner

Joakim Pettersson 0730489949 joakim.pettersson83@gmail.com
  

Annonser

Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
Tivedsporten Eco Camp - Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.
Smålandsfiskarna - En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.

Andra fiskeområden i närheten av Flians Övre FVOF

 • Skärvalången, Bysjön, Eggbysjön och Vagnsjön
 • Emten (Ämten) och Flämsjön
 • Stenbrottet Kinnekulle
 • Lången
 • Nöresjöns FVOF

iFiskes anslutna områden i Västra Götalands län
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se