Vaxsjöns FVOF

 

Vaxsjön

  Skåne län / Höör Municipality.

Hjärtligt välkommen till Vaxsjöns fiskevårdsområde!

Vaxsjön är en liten, idyllisk sjö på 17 hektar. Den ligger mellan Frostavallen och Skånes Djurpark i Höörs kommun och ingår i Rönne ås huvudavrinningsområde. Sjön är omgiven av skog och hagmark. Det finns t ex abborre, gös och gädda att fiska i sjön.

Det finns gott om fiskeplatser med eller utan bryggor längs sjön samt en promenadslinga runt sjön så det är tillgänglighetsanpassat hela vägen runt sjön. Badplatser vid Vaxsjön ligger vackert och har mycket att erbjuda men även grillplatser, toaletter, soptunnor samt fiskebryggor.

Vi erbjuder olika varianter av fiskekort och har även uthyrning av båtar. Fiskevårdsföreningen erbjuder två mindre aluminiumbåtar för uthyrning. De kostar 150 kr/dag och båt. Det finns även en större båt (lämplig för en hel familj) att hyra för 200 kr/dag. Dessa hyrs ut och kan bokas via Preem i Höör: 0413 - 210 47.

Hitta hit:
Vaxsjön ligger ca 5 km från stationen i Höör. Det går bussar hit flera gånger om dagen från stationen och tar 6 min. Vill man köra bil går det också bra, kommer man från Frostavallsvägen (väg 13) i Höör så svänger man upp till höger vid skylten Frostavallen. Det går även att köra vägen förbi Skånes Djurpark och sedan köra vidare ca 5 km så kommer man fram till Frostavallen och Vaxsjön. 

 

 This area has one or more fishing spots available for disabled. For more information, please contact Vaxsjöns FVOF.

 

Org ID: 843, Area 803

Vaxsjöns FVOF

 


  Contact persons

  Torsten Jnsson:
  076 - 103 66 34    
    

  Fishing areas nearby Vaxsjöns FVOF

  Ringsjön
  Finjasjön
  Rönneå inom Klippans kommun
  Bälingesjön
  Almaån (Övre)

  Affiliated fishing areas in Skåne län
   Your cart is empty.

  http://reservdelar24.se