Hjo

  Västra Götalands län.
  • Vättern

 
Västra Götalands län är beläget i sydvästra delen av landet, största staden inom länet är Göteborg.Länet omfattar hela landskapet Bohuslän, huvuddelarna av Dalsland och Västergötland samt mindre delar av Halland och Värmland, de gränsar även till Örebro, Jönköping, Östergötland och Halland. Då Västra Götalands län innefattar så många landskap så är naturen mycket skiftande, med allt från skogslandskap, bergslandskap, slättlandskap till kustlandskap.Fisket bjuder på stor variation. Här har du stora möjligheter till havsfiske och sötvattensfiske i mängder av olika vattendrag och sjöar. Den största sjön är Vänern. Förutom ett stort antal sjöar så finns här även en mängd rinnande vattendrag. De finns lax i ett tiotal av länets vattensystem och mer än 200 vattendrag med förekomst av havsöring.

Fiskeområden i Hjo

  Vättern
Inom området finns ett eller flera tillgänglighetsanpassat fiskevatten. För mer information, se fiskeområdets karta där dessa punkter är utmärkta eller kontakta Vättern.

Här säljer vi fiskekort online!Här säljer vi ej fiskekort

Fångstrapporter

Senaste fiskerapporterna Hjo kommun 

Fiskeguider i Hjo kommun

 Här hittar ni Guider och Instruktörer som är verksamma i Hjo kommun. Många av dessa guider jobbar även som frilans guider i andra delar av landet och världen.
 Din varukorg är tom.