Anslut befintliga återförsäljare och få samtidigt alla fördelarna med de digitala fiskekorten, t.ex. enklare administration, inga fiskekortsblock, enklare ekonomisk uppföljning och ett smidigt system för fiskekortskontroller, fångstrapporter och mycket mer. Kunden betalar som vanligt i butikens kassa, men med den viktiga skillnaden att det inte fylls i information på ett tryckt fiskekort, utan man skriver istället in informationen om fiskekortsköparen på iFiskes webbsida.

Butikerna får ett eget lösenord som de använder för att godkänna köp. I butiken måste det finnas en internetansluten dator eller surfplatta. Möjlighet till utskrift på skrivare finns, men är inget krav. Ekonomiska underlag för provisionerna kommer automatiskt ur systemet, vilket är synligt både för återförsäljaren och fiskevårdsorganisationen - detta sparar tid och ger full kontroll.

Provisionen räknas ut automatiskt. Ni kan lägga upp hur många återförsäljare ni vill och det går att sätta provision individuellt per återförsäljare, till exempel kan bensinstationen få 15% provision, medan matbutiken får 5kr + 5% per fiskekort.

Fördelar

  • Slipp hantering av kontanter och pärmar och manuell ekonomisk uppföljning.
  • Minskade kostnader runt hantering och inköp av tryckta fiskekortsblock.
  • Era fakturaunderlag mot återförsäljarna skapas automatiskt i vårt system vilket minskar er administration.
  • Fiskekorten genereras direkt och innehåller gällande fiskeregler, så ni kan enkelt ändra regler och blir inte bundet till information i tryckt form.

Funktioner

  • Utfärdar digitala fiskekort och skickar dessa till kund
  • Fritt antal återförsäljare kan läggas upp
  • Automatisk ekonomiska beräkningar på provision

Pris

Vi tar en fast avgift per utfärdat fiskekort på 6kr/st inkl moms. Inga övriga avgifter tillkommer

 

Anslutning

Ökad tillgänglighet, fler sålda fiskekort, minskat tjuvfiske och enklare administration - fördelarna med digitala fiskekort är många. 

Att ansluta sig till iFiske som förening, klubb eller företag är enkelt och snabbt. Vi står för den tekniska lösningen och hjälper er att lägga upp era fiskekort på vår hemsida. Det vi behöver från er är information, t.ex. en beskrivning av ert vatten, era fiskeregler, priser, mm. När vi väl har fått informationen vi behöver för att starta upp ert fiskevatten hos oss kan ni vara igång på några dagar.

Starta er anslutning redan idag genom att kontakta oss på 013-73330 eller maila info@ifiske.se så hjälper vi er att komma igång. 

→ Kontakta oss

→ Ladda ner vår informationsbroschyr (PDF)

 

 

 Din varukorg är tom.