iFiske och Jighead AB

Vi är specialister på hantering av digitala fiskekort och fångstrapporter. Digitala fiskekort, också kallade online-fiskekort eller e-fiskekort säljs via Internet, SMS eller av återförsäljare. De innebär väsentligt underlättat administration och har stora miljömässiga fördelar.

Sveriges ledande och modernaste tjänst

Vi är idag Sveriges ledande portal för hantering av denna moderna typ av fiskekort i hundratals fiskevårdsföreningar och företag i hela landet att sälja fiskekort i tusentals sjöar, åar och fiskevatten. Vi tillhandahåller också IT-tjänster, hemsidor och teknisk rådgivning för fiskevårdsorganisationer och företag inom sportfiskebranschen.

Pionjärerna, sedan 2001...

iFiske är grundat och drivs av genuint sportfiskeintresserade entreprenörer. Vi har vår bas i Östergötland men verkar över hela landet. Vi har sålt digitala fiskekort sedan 2001, då under namnet fiskekortet.com. Jighead bildades 2008 och 2010 slogs företaget samman med fiskekortet.com till en gemensam satsning under namnet iFiske.

Anslut er!

Det är riktigt enkelt och helt utan kostnad att komma igång med försäljning av digitala fiskekort. Vi tar inte ut några anslutnings- eller årsavgifter! Vill du veta mer? Skicka ett mail eller ring så berättar vi hur det går till. 

 

Det svenska företaget Jighead AB som står bakom iFiske är grundat, ägs och drivs av fiskeintresserade entreprenörer i Östergötland. Vi utvecklar och driver tjänsten iFiske.

Företagsfakta

  • Organisationsform: Aktiebolag
  • Organisationsnummer: 556957-9757
  • Address: Jighead AB c/o Abrahamsson, Björnsbacken 3, 59077 Vreta Kloster
  • Kontakt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
  • Hemsida: www.jighead.se

Grundare

Thomas Abrahamsson

Thomas en av Sveriges internetpionjärer och han har skapat applikationer och IT-produkter sen barnsben. Han var en av de första i Sverige att bygga interaktiva hemsidor. Med en examen inom datavetenskap från Linköpings universitet kombinerat med interaktionsdesign och konsthistoria har han jobbat brett - både som programmerare, designer och produktchef; bland annat på Nokia, Cambio, Zenterio och Sectra. På fritiden är det mycket friluftsliv som gäller med båt, sportfiske, dykning och fjällvandringar som främsta fokus. På iFiske sköter Thomas framförallt design, affärs- och teknikutveckling.

Kjell Ideskär

Kjell Ideskär är Sveriges pionjär inom digitala fiskekort. Han startade redan 2001 fiskekortet.com som är därmed är Sveriges äldsta leverantör av digitala fiskekort. 2010 slogs Fiskekortet.com och iFiske.se ihop, och Kjell är nu en viktig del av iFiskes verksamhet. På sin fritid fiskar Kjell mycket. På iFiske sköter Kjell framförallt bland annat ekonomin och kundsupporten. 

Styrelse

Per-Erik Larsson

Per-ErikUnder mina 30 år som länsfiskekonsulent på Länsstyrelsen i Östergötland har jag fått en bred erfarenhet inom alla former av fiskerelaterade frågor. Allt ifrån näringsmässigt fiske till olika former fiskevårdsfrågor. Jag var bl.a. involverad i bildandet av länets fiskevårdsområden och har genomfört utbildningar av fisketillsynsmän.

 

Logotyper

Nedanför finns vårt logotype-paket att ladda ner som en ZIP-fil.

  iFiske_Logos.zip

 

 

 

 Din varukorg är tom.