Vi är specialister på hantering av digitala fiskekort som säljs via vår webben, vår app eller via lokala ombud. De innebär väsentligt underlättat administration och har stora miljömässiga fördelar, samtidigt som de ger nya verktyg för modern och adaptiv fiskevård, t.ex. digital fånstrapportering, fisketillsyn och kommunikation. iFiske är idag landets ledande portal och hundratals fiskevårdsföreningar och företag säljer sina fiskekort via vår portal.

iFiske ägs och drivs av det svenska företaget Jighead AB. Det är grundat, ägs och drivs av fiskeintresserade entreprenörer.

Företaget

Teamet

iFiske är grundat och drivs av genuint sportfiskeintresserade entreprenörer. Vi har vår bas i Östergötland men verkar över hela Sverige och på Åland. Vi har sålt digitala fiskekort sedan 2001, då under namnet fiskekortet.com. Jighead bildades 2008 och 2010 slogs företaget samman tjänsten "Smsfiske" med "fiskekortet.com" till en gemensam satsning under namnet iFiske. 

 

Kjell Ideskär

Grundare och delägare. Ekonomiskt ansvarig.

Sussi Stridh

Försäljning.

 

Susanne Ideskär

Administration.

iFiske.ax (Åland)

David Ståhlman

David StåhlmanOmbud för iFiske.ax (Åland)

David Ståhlman är uppvuxen och bor på Åland och är iFiskes lokala ombud och kontaktperson för allt som gäller Åland.

Styrelse

Per-Erik Larsson

Per-ErikUnder mina 30 år som länsfiskekonsulent på Länsstyrelsen i Östergötland har jag fått en bred erfarenhet inom alla former av fiskerelaterade frågor. Allt ifrån näringsmässigt fiske till olika former fiskevårdsfrågor. Jag var bl.a. involverad i bildandet av länets fiskevårdsområden och har genomfört utbildningar av fisketillsynsmän.

 

Logotyper

Nedanför finns vårt logotype-paket att ladda ner som en ZIP-fil.

  iFiske_Logos.zip

 

 

 

 Din varukorg är tom.