Är du nyfiken på hur hur iFiskes system fungerar eller hur ni kan få ut mer av de tjänster som ingår? Våra webbinarier vänder sig till både befintliga och nya kunder.

 

Kommande webbinarier

Introduktion i Kontrollpanelen del 1 av 2 (21-09-29)

  När: Onsdag 2021-09-29 18:00    Tid: 18:00
 Längd:  60 minuter.     Var: Online (Webinarie)
  Kostnad: Gratis!

Vi går bland annat igenom hur ni loggar in på kontrollpanelen, lägger till kontaktpersoner, hemsida och koppla fler personer till er sida på iFiske.

Hur man hittar till och loggar in på kontrollpanelen.

Hitta bruksanvisning.

Hitta kundblad.

Kontaktinformation: Lägga till en eller flera kontaktpersoner som har god lokalkännedom om ert område, välj helst mejladress och telefonnummer i första hand. Tänk på att även besökare från andra länder kan höra av sig. Intern kontakt, vi på iFiske vill också kunna nå er om det skulle vara något vi undrar över så även här är det bra att uppdatera med kontaktuppgifter. Ett önskemål är att det även finns fler personer ur styrelsen som är kopplade till ert konto på iFiske vilket innebär att ni är flera som kan hjälpas åt att hålla sidan levande och uppdatera med viktig information. Tilldela nivåer på de som ska vara anslutna till ert iFiske-konto och vad nivåerna innebär. Inställningar för e-postutskick.

 Anmäl dig...

 Talare


Kjell Ideskär
Kjell är en av iFiskes grundare och ägare.

Fisketillsyn (21-10-13)

  När: Onsdag 2021-10-13 18:00    Tid: 18:00
 Längd:  45 minuter.     Var: Online (Webinarie)
  Kostnad: Gratis!

Vi går igenom hur ni lägger till tillsynspersoner via kontrollpanelen och visar hur man använder appen ”iFiske kontroll” för aktiv fisketillsyn.

Vill ni veta hur man effektivt kan kontrollera fiskekort via iFiskes app?

Att bedriva en aktiv tillsyn av fiskare och fiskekort genererar minskat tjuvfiske, mer försäljning av fiskekort och för det mesta uppskattas det enormt mycket av de som fiskar. 

Fiskekortsköpare får förtroende för er och ni visar att ni bryr er om ert vatten. Tillsynspersoner besitter ofta stor kunskap om området och om fiske. Många fiskare tar gärna emot tips och trix för just ert vatten.

Vi ser på hur man kopplar på tillsynspersoner till er organisation på iFiske, så att de kan ta del av de digitalt sålda fiskekorten och bedriva en bra tillsyn genom att helst använda sig av smartphones och appen ”iFiske Kontroll”.

GDPR är en ny lag som alla bör tänka på och om ni väljer att ta del av fiskekorten via mejl så tänk på att dessa då ska raderas efter en tid och inte ligga kvar i mejlkorgen. Bedrivs tillsyn med hjälp av fiskekorten som lagras i appen så är ni säkra på att inte bryta mot GDPR. 

Vi tar också upp begreppet kontrollavgift och hur ni kan utfärda dessa.

 

 Anmäl dig...

 Talare


Thomas Abrahamsson
Thomas är en av iFiskes grundare och ägare. Han har bland annat utvecklat de tekniska delarna av systemet.

 Din varukorg är tom.