Sjön Kassen

 

Kassen

  Jönköpings län / Värnamo kommun.
 Här säljer vi ej fiskekort!
iFiske säljer tyvärr inte fiskekort för denna organisation, utan här hittar du bara information om detta fiskevatten. Vi hoppas självklart på att i en framtid även kunna erbjuda fiskekort i Sjön Kassen.

Sjön Kassen är en idyll i den småländska skogen där man finner ett fantastiskt lugn och kan njuta av den fina naturen. Kassen är 790 meter lång och 370 meter bred och det finns en fin stig som slingrar sig runt hela sjön.

För de som gillar att grilla finns det två större grillplatser med vindskydd/tak och ytterligare fyra mindre grillplatser. Direkt i anslutning till parkeringen finns en handikappsbrygga och totalt 22 bryggor.

Varje säsong sätter vi i ett stort antal regnbågslaxar vid flertalet tillfällen, storleken varierar normalt mellan 0,8kg till över 2kg, och det finns en fin självlekande öringstam i sjön.

 Inom området finns ett eller flera tillgänglighetsanpassat fiskevatten. För mer information, se fiskeområdets karta där dessa punkter är utmärkta eller kontakta Sjön Kassen.
 I området finns ett eller flera "put-and-take"-fiskevatten med inplanterad ädelfisk.

Fiskarter


Regnbåge


Rikligt

Öring


Lite

Gädda


Sällsynt
 

Sjön Kassen

Logo Sjön Kassen

Klubben bildades 1968 och vi är totalt 60 medlemmar. Vi vill ge de som kommer till oss en trevlig fiskeupplevelse i en naturskön miljö.

Organisationsnummer: 802539-6089

Kundnummer: 3155, Område: 3188.

Kontaktpersoner  

Fiskeområden i närheten av Sjön Kassen

Herredstadssjön och Nästasjön
Vidöstern
Rannässjön och Barnasjön
Lagan, Ruskån och Härån
Vällingasjön

Anslutna fiskeområden i Jönköpings län
 Din varukorg är tom.