Myckelgensjö FVOF

 

Lillsjön, Myckelgensjösjön, Torrvattnet, Hällvattnet mfl

  Västernorrlands län / Örnsköldsvik Kommun.
Vårt fiskeområde kan erbjuda en naturskön miljö med lätt tillgängliga fiskevatten. Huvudort är byn Myckelgensjö. Där finns en camping med Put-and-take fiske av regnbåge, en fin grillplats och samlingslokal för aktiviteter, t ex bröllop, dop, födelsdagsfirande .Alldeles i närheten finns byns lanthandel med det mesta man behöver och Internetcafe.Bensin och diesel finns i mack tillgänglig dygnet runt.Ett attraktivt och trevligt utflyktsmål är Gammelgården , en väl bevarad bondgård med anor från 1600-talet.Myckelgensjösjön har en fin badplats.Lillsjön erbjuder naturligt bestånd av röding och öring. Vid sjön finns en fin övernattningsstuga att hyra och fina grillplatserI övriga vatten inom FVO är fiskebeståndet i huvudsak gädda och abborre.
 I området finns ett eller flera "put-and-take"-fiskevatten med inplanterad ädelfisk.
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 17 år. (Speciella regler eller undantag kan förekomma, Läs mer...)

 

Org ID: 498, Area 458

Myckelgensjö FVOF

Föreningen har tillsyn över sitt område.Det innebär underhåll av stugor, vindskydd med grillplats och tillgång till ved. God tillgänglighet till fiskevatten. Underlättande av fiskens vandring i rinnande vatten.Förbättrande av vattenkvalitet (t ex kalkning). Utsläpp av fiskyngel. Uthyrning av båt och stuga. Underhåll av skoterled.


Kontaktpersoner

Carl-Gunnar Sjödin
0706994575  
  

Fiskeområden i närheten av Myckelgensjö FVOF

Moälvsfisket 

Åvattnet, Bågasjön, Skalmsjösjön och Södra Anundsjöån.
Solbergsbygden
Björkån, Björksjön, Rävsjön mfl
Norra Anundsjöån, Agnsjön m fl vatten
Sjöfisket samt Ångermanälven i och nedströms Sollefteå

Anslutna fiskeområden i Västernorrlands län
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se