Södra Sämsjöns FVOF

 

Södra Sämsjön

  Västra Götalands län / Ulricehamn och Tranemo Kommun.

Södra Sämsjön är en lång och vacker sjö. Den sträcker sig mellan Månstad i söder och Vegby i norr. Sjöns botten varierar mellan grunda bevuxna bottnar till djupa partier där 28 meter är djupast. En av de djupaste sjöarna i Sjuhäradsbygden.

Sjön erbjuder ett varierat och spännande fiske. Sjön är känd för sina välväxta gäddor och stora abborrar. Gäddfisket har på senare är blivit en turistattraktion. Möjligheten att fiska från land är goda och fiskar du från båt har du mycket att utforska då det är stor variation i djup och bottentyp.

Nu finns en helt ny djupkarta tillgänglig.  Den är gjord med modern teknik och mycket detaljerad. Kartan säljs i lokala sportfiskebutiker, i bokhandeln, på Ulricehamns turistbyrå och på Vegby Camping i inplastat utförande för bästa hantering på land, i båt eller på isen. Djupkartan finns även i digitalt utförande för Lowrace plottrar. Se Kontaktpersoner nedan för info eller köp. 

 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år. (Speciella regler eller undantag kan förekomma, Läs mer...)

 

Södra Sämsjöns FVOF

Kundnummer: 534, Område: 884.

Kontaktpersoner

Enar Hemmings:
073 - 182 11 58  
  

Fiskeområden i närheten av Södra Sämsjöns FVOF

Fästereds SFF
Övre Åsunden
Torpasjön och yttre Åsunden (del av)
Grytteredssjön
Nygårdssjön, Jälmån, Åsasjön

Anslutna fiskeområden i Västra Götalands län
 Din varukorg är tom.