Uddevalla sportfiskeförening

 

Stora Köperödssön, Kölnevattnet, Vrångevattnet mfl

Två områden ingår i Uddevallakortet
Stora Köperrödssjön som är ett mycket fint fiskevatten.Sjön ligger öster om Kuröds industriområde. Här finns mycket aborre gädda och mört,det finns dessutom Karp men denna är liksom ålen fredad och skall ovillkorligen sättas tillbaka i sjön.
Herrestadsfjället är en naturupplevelse med fina naturvatten där det fiskas främst efter aborre och gädda fiske året runt men fantastiska vinterfisken kan det vara på isen
Föreningen förvaltar :
Stora Köperödssön, Kölnevattnet, Vrångevattnet, Långagna, Kärrevattnet, Västra Krokevattnet och Pölevattnet

 

Org ID: 1004, Area 959

Uddevalla sportfiskeförening

Föreningen i dagligt tal kallad USFF,bildades 1969 av några varvsarbetare som tyckte att en fiskeförening skulle finnas i Uddevalla.
Sedan dess har föreningen verkat och har ca 100 medlemmar.Föreningen sysslar med alla slag av sportfiske gör utflykter tävlingar mm Vi har en lokal på Strömstadsvägen 44 g där har vi tillgång till slöjdlokal där vi tillverkar prylar som rör sportfisket För närvarande är aktivitetrena inte så många men vi träffas varje onsdag förmiddag på ett så kallat gubbdagis,här planeras våra aktiviteter och olika arrangemang som vi är med på som tex ute med skolor.Vår ungdomsverksamhet är för närvarande i stå.Vi vill dock gärna komma igång med verksamhet i föreningen Hör av er om ni kan bidra på något sätt för vår fortsatta verksamhet


Kontaktpersoner

Tommy Gustavsson
0707994167
tommy.gustavssontgn@outlook.com

  

Annonser

Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
Tivedsporten Eco Camp - Campen för DIG med intresse för naturnära upplevelser!
En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.
Smålandsfiskarna - En sagolik plats i hjärtat av Småland. Vakande öring och regnbåge i fin kvalité. Vi erbjuder fiske, boende, mat, kurser i både fiske och jakt m.m.

Andra fiskeområden i närheten av Uddevalla sportfiskeförening

 • Fredriks Sjö
 • Ellenösjön, Östersjön
 • Stora Hästefjordens FVOF
 • Öresjö FVOF
 • Rådanesjöns FVOF

iFiskes anslutna områden i Västra Götalands län
 Din varukorg är tom.

http://reservdelar24.se