Åsundens FVO

Tillgängliga fiskekort för Åsundens FVO 

Notera fiskeförbud i norra delen vid Skedevid, samt vid Köleforsåns utlopp och i Hornviken under tiden 15 apr.-15 juni.
Du kan köpa fiskekort av Åsundens FVO genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs kvittot levereras till dig via ePost och som ett SMS från oss på iFiske. Åsundens FVO redovisar ej moms.
Dagkort
 Pris: 100 kr (SEK)
 
Veckokort
 Pris: 500 kr (SEK)
 
Årskort

Årskortet gäller från och med inköpsdatum och ett år framåt.


 Pris: 500 kr (SEK)
 

Vinterfiske

Isfiskekort dag

Endast isfiske


 Pris: 50 kr (SEK)
 
Ismete dagkort
Max 3 spö/angel/sprätt per kort.
 Pris: 150 kr (SEK)
 

Familjekort

Veckokort Familj

Familjekort gäller för maximalt två (2) vuxna med deras egna barn. Maximalt tre (3) barn per familjekort. Som barn räknas man till och med man fyllt 17 år. Familjekort gäller enbart de familjemedlemmar som bor hemma och för ett boende på samma bostadsadress. En familj utgörs av sammanboende gifta eller samboende par eller sammanboende personer som registrerat sitt förhållande och av deras barn, av endera föräldern tillsammans med sina barn. Som familj räknas också gifta och samboende par utan barn samt personer som registrerat sitt parförhållande och som inte har barn.


 Pris: 500 kr (SEK)
 
Årskort Familj

Familjekort gäller för maximalt två (2) vuxna med deras egna barn. Maximalt tre (3) barn per familjekort. Som barn räknas man till och med man fyllt 17 år. Familjekort gäller enbart de familjemedlemmar som bor hemma och för ett boende på samma bostadsadress. En familj utgörs av sammanboende gifta eller samboende par eller sammanboende personer som registrerat sitt förhållande och av deras barn, av endera föräldern tillsammans med sina barn. Som familj räknas också gifta och samboende par utan barn samt personer som registrerat sitt parförhållande och som inte har barn.Årskortet gäller från och med inköpsdatum och ett år framåt.


 Pris: 700 kr (SEK)
 

Trollingkort

Trollingkort Dag
Kopplat till båt. Dessutom krävs personligt fiskekort.
 Pris: 250 kr (SEK)
 
Trollingkort År
Kopplat till båt. Dessutom krävs personligt fiskekort.
 VID FISKE UNDER MÖRKER SKALL LAGSTADGAD BELYSNING ANVÄNDAS.
 Pris: 750 kr (SEK)
 
 Din varukorg är tom.