Handöls Skifteslag Samfällighetsförening

Fiskekort Handöls Skifteslag Samfällighetsförening 

Du kan köpa fiskekort till Handöls Skifteslag Samfällighetsförening genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Handöls Skifteslag Samfällighetsförening (716414-7386).
Dygnskort

Observera att fiske är tillåtet under olika tider (se fiskeregler)

Pris: 100 kr* (SEK)
  
3-dygnskort

Observera att fiske är tillåtet under olika tider (se fiskeregler)

Pris: 250 kr* (SEK)
  
Veckokort

Observera att fiske är tillåtet under olika tider (se fiskeregler)

Pris: 400 kr* (SEK)
  

För barn och ungdomar...

Handöls Skifteslag Samfällighetsförening erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 14 år.
 Endast i sällskap med målsman/vuxen

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.