Harefjordens FVOF

Fiskekort Harefjordens FVOF 

Du kan köpa fiskekort till Harefjordens FVOF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Harefjordens FVOF (874400-6704).
Dagkort
Pris: 60 kr (SEK)
 
Månadskort
Pris: 150 kr (SEK)
 
Årskort
Pris: 300 kr (SEK)
 

Vinterfiske

Isfiske - Säsongskort

Gäller endast vid isfiske.
Gäller ej innan isen lagt sig eller efter att isen gått upp.

Pris: 150 kr (SEK)
 

Kontrollavgift

Kontrollavgift
Pris: 400 kr (SEK)
 

För barn och ungdomar...

Harefjordens FVOF erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år.

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.