IF Metalls Fiskeområde

Tillgängliga fiskekort för IF Metalls Fiskeområde 

Vid Stora Svartgölen finns handikappbrygga och rullstolsanpassat vindskydd.

Du kan köpa fiskekort av IF Metalls Fiskeområde genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är IF Metalls Fiskeområde (824000-1605).
Dagkort

Gäller 04:00-22:00.

Pris: 200 kr (SEK, Inkl 25% moms)
 

Endast medlemmar i IF-Metall

Dagkort Medlem

Gäller 04:00-22:00.
 Gäller enbart för medlemmar i IF Metall.

Pris: 140 kr (SEK, Inkl 25% moms)
 
Dagkort SMS

Gäller 04:00-22:00. För SMS-betalning.

Pris: 260 kr* (SEK, Inkl 25% moms)
  

För barn och ungdomar...

IF Metalls Fiskeområde erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år.
 Endast i sällskap med en målsman/vuxen/person som har giltigt fiskekort (på dennes kvot)
 Gemensam fiskekvot gäller, dvs. max tre fiskar per fiskekort. Fasta redskap är förbjudna.

Information om båtmotorer

 Generellt förbud mot användning av båtmotorer.

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.