Ivösjöns FVF

Fiskekort Ivösjöns FVF 

Du kan köpa fiskekort till Ivösjöns FVF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Ivösjöns FVF (838200-7865).
Dygnskort
Pris: 50 kr (SEK)
 
10-dygnskort
Pris: 150 kr (SEK)
 

Medlemskap

Årskort A-medlem (Fiskerättsägare)

Detta är ett årsfiskekort och medlemskap i föreningen, vilket ger rösträtt på våra årsmöten.
För att köpa ett A-medlemskap krävs att man anger sin fastighetsbeteckning samt kan uppvisa sin fiskerätt vid kontroll av fiskekort på sjön.

 OBS! Detta gäller ENBART dig som har giltig fiskerätt inskrivet på din fastighet.

Pris: 50 kr (SEK)
 
Årskort B-medlem

Detta är ett årsfiskekort och ger medlemskap i föreningen, vilket ger rösträtt på våra årsmöten.

Pris: 300 kr (SEK)
 
Medlem B + Gäst

Detta är ett årsfiskekort och ger medlemskap i föreningen, vilket ger rösträtt på våra årsmöten. Detta ger också möjlighet att ta med sig gäst i båten. Gästen fiskar under samma förutsättningar som medlemmen. Gästen ges inte tillåtelse att fiska med fler redskap eller metoder än den enskilda B medlemmen.

Pris: 600 kr (SEK)
 

För barn och ungdomar...

Ivösjöns FVF erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 14 år.
 Det fria fisket för barn är begränsat till spinnfiske, pimpel, mete och släpfiske/dragrodd med högst 2 spön per båt. I övrigt gäller samma regler som för medlemmar.
 Din varukorg är tom.