Gråbo SFF

Tillgängliga fiskekort för Gråbo SFF 

I sjön är nedast tillåtet med flugfiske med traditionell flugfiskeutrustning, dvs. kastkula/bombarda är inte tillåtet. Fiske är tillåtet vid isfri sjö.

Du kan köpa fiskekort av Gråbo SFF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Gråbo SFF redovisar ej moms.
Dygnskort
OBS! Nya fiskekortspriser från 2020-04-01.

Fiske är tillåtet årets runt vid isfri sjö (200kr / dygn). Allt isfiske är förbjudet.  

OBS: 1:a December till 31:a Mars går det endast att köpa fiskekort via Ifiske.
 Fiske är tillåtet årets runt vid isfri sjö (200kr / dygn). Allt isfiske är förbjudet. OBS: 1:a December till 31:a Mars går det endast att köpa fiskekort via Ifiske.

Pris: 200 kr (SEK)
 
Dygnskort med flytring
OBS! Nya fiskekortspriser från 2020-04-01.

Flytringsfiske är tillåtet året runt vid isfri sjö (250 kr / dygn ). Flytring med åror är ej tillåtet. Allt isfiske är förbjudet.

OBS: 1:a December till 31:a Mars går det endast att köpa fiskekort via Ifiske.
 Flytringsfiske är tillåtet året runt vid isfri sjö med undantag för utloppsviken som ej får beträdas av flytringar. Landfiskare har företräde i hela sjön med kastlängds avstånd. Flytringsfiske är tillåtet året runt vid isfri sjö (250 kr/dygn). Flytring med åror är ej tillåtet. Allt isfiske är förbjudet. OBS: 1:a December till 31:a Mars går det endast att köpa fiskekort via Ifiske.

Pris: 250 kr (SEK)
 

För barn och ungdomar...

Gråbo SFF erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år.
 Endast i sällskap med en målsman/vuxen/person som har giltigt fiskekort (på dennes kvot)
 Dock gäller 2 st regnbågar per kort.

Information om båtmotorer

 Båtmotorer ej tillåtna, se områdets regler för mer information.
 Din varukorg är tom.