Öjaren FVOF (Gävleborg)

Fiskekort Öjaren FVOF (Gävleborg) 

Du kan köpa fiskekort till Öjaren FVOF (Gävleborg) genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Öjaren FVOF (Gävleborg) (802600-9574).
Dygnskort
Pris: 60 kr* (SEK)
  
Årskort
Pris: 170 kr* (SEK)
  
Årskort (Fasta redskap)
Pris: 250 kr* (SEK)
  
Stugkort
Pris: 200 kr* (SEK)
  

För barn och ungdomar...

Öjaren FVOF (Gävleborg) erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år.
 Endast i sällskap med målsman/vuxen

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.