Trollhättan-Öresjö FVOF

Fiskekort Trollhättan-Öresjö FVOF 

Försäljning på iFiske.se från och med 1 april 2018.

Du kan köpa fiskekort till Trollhättan-Öresjö FVOF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Trollhättan-Öresjö FVOF (863000-3401).
Dygnskort
Pris: 60 kr (SEK, Inkl 25% moms)
 
Veckokort
Pris: 150 kr (SEK, Inkl 25% moms)
 
Årskort
Pris: 300 kr (SEK, Inkl 25% moms)
 

SMS-kort

Dygnskort

På grund av höga operatörskostnader är köp via SMS dyrare, 70 kr.

Pris: 70 kr* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Veckokort

På grund av höga operatörskostnader är köp via SMS dyrare, 170 kr.

Pris: 170 kr* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Årskort

På grund av höga operatörskostnader är köp via SMS dyrare, 350 kr.

Pris: 350 kr* (SEK, Inkl 25% moms)
  

För barn och ungdomar...

Trollhättan-Öresjö FVOF erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år.

Information om båtmotorer

 Endast fyrtakts eller eldrivna båtmotorer får användas.

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.