Östervallskogs FVOF

Fiskekort Östervallskogs FVOF 

Du kan köpa fiskekort till Östervallskogs FVOF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Östervallskogs FVOF (802426-8289). Gå direkt till: Trollingkort, Ortsbor och Fritidshusägare och Endast fiskerättsägare.

Dygnskort
Pris: 60 kr* (SEK)
  
Veckokort
Pris: 300 kr* (SEK)
  
Månadskort
Pris: 450 kr* (SEK)
  
Årskort
Pris: 600 kr* (SEK)
 
Butjärn, dygnskort
Pris: 50 kr* (SEK)
  

Trollingkort

Trollingkort
Pris: 200 kr* (SEK)
  

Ortsbor och Fritidshusägare

Ortsbor, ej markägare, årskort
Pris: 50 kr* (SEK)
  
Fritidshusägare, ej boende på orten
Pris: 150 kr* (SEK)
  

Endast fiskerättsägare.

Medlemsbevis fiskerättsägare

Gäller ej fiske i Hulttjärn och Butjärn.

Pris: 30 kr* (SEK)
  

För barn och ungdomar...

Östervallskogs FVOF erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år.

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.