Ränkens FVOF

Fiskekort Ränkens FVOF 

Du kan köpa fiskekort till Ränkens FVOF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Ränkens FVOF (802600-1894).
Dygnskort

 Ej giltigt i Abborrtjärn.

Pris: 30 kr* (SEK)
  
Veckokort

 Ej giltigt i Abborrtjärn.

Pris: 100 kr* (SEK)
  
Årskort

 Ej giltigt i Abborrtjärn.

Pris: 200 kr* (SEK)
  

Put and take

Dygnskort - Abborrtjärn P&T

Endast giltigt i Abborrtjärn.
Max 2 fiskar får fångas

 Ej tillåtet med båtmotor i Abborrtjärn!

Pris: 100 kr* (SEK)
  

Trollingkort

Dygnskort - trolling

 Ej giltigt i Abborrtjärn.

Pris: 100 kr* (SEK)
  
Veckokort - trolling

 Ej giltigt i Abborrtjärn.

Pris: 200 kr* (SEK)
  
Årskort - trolling

 Ej giltigt i Abborrtjärn.

Pris: 300 kr* (SEK)
  

För barn och ungdomar...

Ränkens FVOF erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år.
 Till och med det året de fyller 16

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.