Stiftelsen Skånska Landskap

Fiskekort, båtar och camping Stiftelsen Skånska Landskap 

Du kan köpa fiskekort, båtar och camping av Stiftelsen Skånska Landskap genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort, båtar och camping) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Stiftelsen Skånska Landskap redovisar moms och priserna anges i SEK inkl 25% moms.
Fiskekort (Dagskort)
Pris: 50 kr (SEK, Inkl 25% moms)
 

Hyr en båt eller kanot...

Hyra av båt
Priset är 100 kr/fyra timmar. Plats bokas i en kalender. Flytvästar och åror finns i den intilliggande sjöboden. Har du med egen motor så tänk på att endast elmotorer är tillåtna i sjön.

 
 OBS! Fiskekort behövs oavsett om du fiskar från båt, kanot, land, brygga m.m. Säljs separat. Kod till kodlåsen till båten och sjöboden skickas på SMS eller e-mail några minuter innan bokningen börjar gälla.

Pris: 100 kr (SEK, Inkl 25% moms)
 
Hyra av kanot
Priset är 100 kr/fyra timmar. Plats bokas i en kalender. Flytvästar och paddlar finns i den intilliggande sjöboden. Har du med egen motor så tänk på att endast elmotorer är tillåtna i sjön.
 OBS! Fiskekort behövs oavsett om du fiskar från kanot, båt, land, brygga m.m. Säljs separat. Kod till kodlåsen till kanoten och sjöboden skickas på SMS eller e-mail några minuter innan bokningen börjar gälla.
Pris: 100 kr (SEK, Inkl 25% moms)
 

Campingavgift

Avgift camping
Avgift på 220 kr/dygn för att ha en husbil eller husvagn på campingen. Det inkluderar tillgång till toalett, diskutrymme och dusch samt även möjlighet att tömma toalettavfall. Max 6 personer per ekipage och plats.
 Köp inte i förväg, utan betala först på plats då du har förvissat dig om att det finns en ledig plats. Kod till dörrarna skickas till din mail strax efter betalning. Har du inte angett e-post skickas koden per SMS.
Pris: 220 kr* (SEK, Inkl 12% moms)
 

För barn och ungdomar...

Stiftelsen Skånska Landskap erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 14 år.

Information om båtmotorer

 Endast eldrivna båtmotorer får användas.
 Din varukorg är tom.