Södra Värmelns FVOF

Fiskekort Södra Värmelns FVOF 

Fiskekorten gäller i hela sjön Värmeln.

Du kan köpa fiskekort till Södra Värmelns FVOF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Södra Värmelns FVOF (802600-8055).
Dygnskort
Pris: 50 kr* (SEK)
  
Veckokort
Pris: 100 kr* (SEK)
  
Månadskort
Pris: 200 kr* (SEK)
 
Årskort

Giltigt från 1 maj till 30 april.

Pris: 300 kr* (SEK)
 

Trollingkort

Dygnskort Trolling
Pris: 100 kr* (SEK)
  
Veckokort Trolling
Pris: 300 kr* (SEK)
  
Årskort Trolling

Gäller 1 Maj t.om 30 April!

Pris: 800 kr* (SEK)
 

För barn och ungdomar...

Södra Värmelns FVOF erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år.
 Enbart med handredskap.

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.