Solarens FVO

Fiskekort Solarens FVO 

Solarens fiskevårdsområde erbjuder även årskort/familjekort. Det totala antalet utav dessa är begränsade till 20 stycken. För att lösa dessa kort/ ställa sig i kö, kontakta någon utav kontaktpersonerna. 

Du kan köpa fiskekort till Solarens FVO genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Solarens FVO (833200-6934).
Dagkort
Pris: 50 kr* (SEK)
  
Veckokort
Pris: 200 kr* (SEK)
  
Månadskort
Pris: 300 kr* (SEK)
  
Årskort
Pris: 500 kr* (SEK)
 
Årskort Familj
Pris: 600 kr* (SEK)
 

För barn och ungdomar...

Solarens FVO erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 14 år.

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.