Torpasjön FVF

Fiskekort Torpasjön FVF 

Du kan köpa fiskekort till Torpasjön FVF genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Torpasjön FVF (212000-1561).
Dagkort
Pris: 30 kr* (SEK, Inkl 25% moms)
  
Årskort
Pris: 300 kr* (SEK, Inkl 25% moms)
 

Båtuthyrning

Uthyrning båt

Båt hyres på plats.

Pris: 50 kr* (SEK, Inkl 25% moms)
 

Ställplats

Ställplats med el

Betalningen gäller från kl. 12.00 till det datum som pengarna betalas till 12.00 nästa dag.


 Avgiften avläggs på plats (förköp är ej brukligt). Plats kan ej garanteras.

Pris: 150 kr* (SEK, Inkl 25% moms)
 
Ställplats utan el

Betalningen gäller från kl. 12.00 till det datum som pengarna betalas till 12.00 nästa dag.   
 Avgiften avläggs på plats (förköp är ej brukligt). Plats kan ej garanteras.

Pris: 100 kr* (SEK, Inkl 25% moms)
 

För barn och ungdomar...

Torpasjön FVF erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 14 år.

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.