Umnäs samfällighet

Fiskekort Umnäs samfällighet 

Du kan köpa fiskekort av Umnäs samfällighet genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Umnäs samfällighet (717904-5906).
Dygnskort
Pris: 100 kr (SEK)
 

Fiskekort för fast boende och stugägare

Årskort för fast boende och stugägare

Årskort för enbart krokfiske. (Se regler)

Pris: 500 kr (SEK)
 
Årskort för fast boende och stugägare (inkl nät)

Detta fiskekort gäller för krok och nät. För detta gäller max 5 nät per tillfälle, nätförbud i september månad. Obligatoriskt att uppge adress i Umnäs för att kortet skall vara giltigt.

Pris: 1000 kr (SEK)
 
Tilläggskort årskort

Tilläggskort för enbart krokfiske erbjuds att köpa för Make/maka, sambo och barn till delägare i samfälligheten. Obligatoriskt att uppge fastighetsbeteckning man tillhör för att tilläggskortet skall vara giltigt.

Pris: 300 kr (SEK)
 

För barn och ungdomar...

Umnäs samfällighet erbjuder just nu inte fritt fiske för unga fiskare.

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.