Skellefteå Kommun

Fiskekort Skellefteå Kommun 

UNDANTAG: Ungdomsfiskekortet ger inte tillgång till fiske i några av de vatten där fisk inplanteras, det som även kallas för Put & Take eller förkortningen P&T.

Lokala fiskeregler gäller för respektive fiskevårdsområde.

Viktigt att ta reda på fiskereglerna och följa dom. Det är alltid den fiskandes ansvar att göra det. Fiskekort ska kunna visas upp vid förfrågan.

Du kan köpa fiskekort av Skellefteå Kommun genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Skellefteå Kommun (212000-2643).
Ungdomsfiskekortet

Det är ert ansvar att följa gällande fiskeregler för de olika fiskevårdsområdena. Fiskekortet gäller bara inom de fiskevårdsområden som anges på: www.skelleftea.se/fiske/ungdomsfiskekortet - Se mer info på: www.skelleftea.se/fiske
 Observera undantaget att fiskekortet inte ger tillgång till fiske i vatten där fisk inplanteras, även kallat Put & Take.

Pris: Gratis
 

För barn och ungdomar...

Skellefteå Kommun erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 15 år.
 Din varukorg är tom.