Varnum Marsjöarnas FVO

Tillgängliga fiskekort för Varnum Marsjöarnas FVO 

OBS! Fiskekort gället endast i områdets sjöar (ej åarna).
Fiske endast tillåtet med handredskap: kastspö, pimpel och mete.

Regel: Återför (ej skadade) gäddor över 75 cm och abborre över 30 cm. 

För att fortsättningsvis bevara ett bra fiske i sjörna krävs att de stora fiskarna blir återförda, bättre att ta med en gädda på 3 kg.

Du kan köpa fiskekort av Varnum Marsjöarnas FVO genom oss på iFiske! Alla produkter (fiskekort) som säljs är digitala, dvs det och kvittot levereras via ePost, till appen och som ett SMS (tillval) från oss på iFiske. Säljare är Varnum Marsjöarnas FVO (8655010190).
Dagkort
Pris: 60 kr (SEK)
 
Veckokort
Pris: 200 kr (SEK)
 
Årskort
Pris: 400 kr (SEK)
 
Familjekort År
Pris: 500 kr (SEK)
 
Dagkort Angel
Max 10 st angel per kort
Pris: 120 kr (SEK)
 

SMS-kort

Dagkort
Pris: 75 kr* (SEK)
  
Veckokort
Pris: 250 kr* (SEK)
  
Dagkort Angel
Max 10 st angel per kort
Pris: 150 kr* (SEK)
  

För barn och ungdomar...

Varnum Marsjöarnas FVO erbjuder fritt fiske för unga fiskare. Tänk på att alltid läsa och noga följa de fiskeregler som finns för området. Specifikt för barn och ungdomar gäller:
 Fritt fiske för barn och ungdomar till och med en ålder av 14 år.
 Endast mete

*Vid beställning via SMS kan ev trafikavgifter tillkomma. Målsmans godkännande eller 18 år gäller. Fiskekortet är personligt för mobiltelefonens ägare och måste alltid köpas FÖRE fisket påbörjas. Den exakta tidpunkten för köpet registreras centralt och kan kontrolleras. Ni registreras som kund till aktuell fiskevårdsorganisation samt iFiske.se, se gällande villkor på www.iFiske.se, all information skyddas och behandlas i enlighet med vår integritetspolicy.
När ni beställer via SMS med kod och nummer enligt ovan, ger ni samtycke till att tjänsten debiteras er. SMS-Betalningar sker i samarbete med Cellsynt AB som erbjuder en säker betaltjänst gemensam för Sveriges fyra största mobiloperatörer. Betalningsvillkor bestäms av ert abonnemangsavtal med Cellsynt AB alt. er operatör. Denna tjänst funkar i alla mobiltelefoner, oavsett märke och ålder!

 Din varukorg är tom.